România, Bulgaria, Slovenia, Cehia
România, Bulgaria, Slovenia, Cehia

Odihnă și tratament balnear

Pentru a vă economisi timpul - trimiteți o solicitare și vom găsi rapid vacanța potrivită pentru Dvs.
Stațiuni balneare

Efectul terapeutic al apelor minerale asupra organismului uman este bine cunoscut. Stațiunile balneologice Vă oferă oportunitatea de a îmbina odihna cu tratament, de a îmbunătăți sănătatea, întărindu-vă totodata imunitatea.

 • CEHIA
  Cehia este bine cunoscută cu stațiunile sale: Karlovy Vary și Marianske Lazne. Izvoarele cu ape minerale, care sunt folosite în diferite stațiuni din Republica Cehă, au un efect vindecător uimitor.
 • ROMÂNIA
  Cele mai populare stațiuni sunt Sovata și Slănic Moldova. România este bogată în resurse naturale: ape minerale, nămol terapeutic, saline și izvoare termale.
 • SLOVENIA
  Cele mai recunoscute stațiuni balneare sunt Rogaška Slatina și Terme Olimia. Apele termale și minerale ale cărora sunt o sursă de sănătate și bunăstare.
 • BULGARIA
  În ceea ce privește cantitatea de izvoare cu ape minerale curative, Bulgaria este pe locul doi în lume după Islanda. Cea mai cunoscută stațiune cu izvoare minerale este Hissar.
Cele mai populare stațiuni din România
România este cunoscută nu numai prin tururi excursioanale, legende despre Dracula, stațiuni de schi și plaje superbe. Este, de asemenea, o țară în care poți petrece o vacanță relativ ieftin, dar foarte eficient la una din stațiunile balneare. România este bogată în resurse naturale de vindecare: ape minerale, nămol terapeutic, saline, izvoare termale. O caracteristică distinctiva a României poate fi considerat faptul, că stațiunile balneare sunt răspîndite în toată țara, aproape fiecare regiune a României oferă oportunitate de tratament și SPA, care ajută la creșterea vitalității organismului, datorită proprietăților sale curative deosebite.

Hoteluri în Sovata, România

Hoteluri în Slănic Moldova, România

Stațiunea balneară în Bulgaria
În ce privește cantitatea de izvoare cu ape minerale curative, Bulgaria este pe locul doi în lume după Islanda, iar stațiunile sale termale atrag din ce în ce mai mulți turiști în fiecare an. Pe teritoriul țării există peste 600 de izvoare active cu apă minerală. Izvoarele bulgare sunt diferențiate din punct de vedere al gradului de mineralizare, al compoziției fizice și chimice și al temperaturii, la general se poate spune că în țară predomină apele minerale calde și fierbinți.

Hoteluri în Hissar, Bulgaria

Cele mai bune stațiuni din Republica Cehă
Republica Cehă este situată în inima Europei Centrale. Are o istorie bogată, un număr mare de atracții și monumente culturale. Dar nu numai acest lucru atrage un număr mare de turiști în fiecare an, izvoarele minerale fac din Republica Cehă o Mecca pentru turismul balneologic. Aici veți găsi zeci de SPA-uri specializate în tratamentul al unei game variate de afecțiuni. Izvoarele și apele minerale, folosite în diferite stațiuni din Republica Cehă, au un efect de vindecare uimitor. Pentru a obține un efect benefic, tratamentul se propune, să fie efectuat timp de trei săptămâni. Sanatoriile care folosesc apele termale pot oferi o varietate de programe de tratament și reabilitare.

Hoteluri în Karlovy Vary, Cehia

Hoteluri în Marianske Lazne, Cehia

Cele mai bune stațiuni din Slovenia
Slovenia este țară apelor cu efect terapeutic. Apele sale termale și minerale sunt o sursă de sănătate și bunăstare. Orice parte a Sloveniei – apa, aerul, mlaștinile sărate, pădurile, toate pot fi considerate un factor natural de vindecare, fiecare în felul său isi are efectul benefic asupra sănătății și bunăstării. Apa termală dătătoare de viață, natura și clima de secole au dat oamenilor sănătate și vigoare. Sursa de mândrie a stațiunilor balneare slovene moderne sunt apele termale cu proprietăți și temperaturi diferite, de ex.faimoasa apă minerală DonatMg. Studiile proprietăților curative ale izvoarelor au făcut din Slovenia o destinație populară pentru vacanță si tratatment pentru locuitorii întregii planete.

Hoteluri în Rogaška Slatina și Terme Olimia, Slovenia

Echipa noastră știe cum arată vacanța ta perfectă, vă așteptăm cu drag la noi!

De asemenea, ar putea să vă intereseze

de la 597 €
de la 385 €
de la 490 €
DEPARTAMENT TURISM
Echipă de profesioniști, care depun efort în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a bucura fiecare client.
De ce anume noi?
Profesionalism
Experiență
Asistență clienți
Garanție
Lasă o solicitare la noi și primește ofertă pentru odihna balneare, GRATUIT!
Made on
Tilda