CROAZIERE DE VIS
Trăiește clipe de neuitat în locuri încântătoare și pline de aventură!

Pentru a vă economisi timpul - trimiteți o solicitare și vom găsi rapid vacanța potrivită pentru Dvs.
Sunt anumite lucruri care trebuie să le încerci în viață. Ce ai zice de o călătorie pe o navă de croazieră? Nu contează dacă este o mini-excursie de 3 zile în insulele Greciei sau Italia, sau o excursie transatlantică de 14 zile în America de Sud. Contează sentimentele pe care le trăiesti în timpul unei astfel de vacanțe.

Navele de croazieră sunt adevărate palate plutitoare iar pasagerii de la bord nu au nici o clipă la dispoziție să se plictisească.Vasele de croazieră ne oferă posibilitatea de a vedea intreaga lume intr-un confort de vis.
Ce asocieri evocă în tine o croazieră?
Vas de dimensiuni mari mari, servicii de calitate, interioare de lux, excursii de îmbogățire culturală și spirituală ,spectacole de tip Broadway la un pas de cabina Dumneavoastră,experiențe culinare nemaiîntâlnite. Este așa într-adevăr?
Să clarificăm:
Linii și nave de croazieră
Norwegian Cruise Line este prima linie de croazieră care a depășit granițele croazierelor tradiționale
Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line este prima linie de croazieră care a depășit granițele croazierelor tradiționale prin introducerea de croaziere Freestyle, care permit pasagerilor mai multă libertate și flexibilitate.
La bordul navelor Norwegian Cruise Line nu aveți ore fixe de masă, ținută vestimentară obligatorie, puteți alege unde, când și ce doriți să mâncați.
Navele de croazieră Norwegian Cruise Line sunt spațioase și vă oferă multe posibilități de distracție: restaurante, baruri si cafenele, piscine și topogane, cazinouri, magazine, spectacole tematice, concerte, bowling, perete de cațărat, piste de bowling, Aqua Park, centru Spa și fitness, circ pentru copii, club de noapte.
Printre cele mai populare destinații ale liniei de croazieră se numără Caraibe, Canalul Panama, Europa, Alaska, Orientul Apropiat și Africa de Nord.
Linia de croazieră MSC poate fi descrisă în câteva cuvinte: stil italian, confort, divertisment și ospitalitate la bord.
MSC
Linia de croazieră MSC poate fi descrisă în câteva cuvinte: stil italian, confort, divertisment și ospitalitate la bord.
Fără îndoială, liderul croazierelor mediteraneene. Flota companiei este una dintre cele mai moderne și cu cea mai rapidă creștere din industrie. Atmosfera de pe navele mari ale companiei seamănă cu cea a unui mare oraș mediteranean, cu multe limbi și culturi. Pe navele companiei există multe distracții de croazieră (parcuri acvatice, cluburi de jocuri, restaurante și baruri) și adevărată ospitalitate italiană.
Regiuni: Mediterana este principala regiune a companiei, dar navele pot fi găsite și în Caraibe, Europa de Nord, Emirate, Golful Persic, Asia de Sud-Est și America de Sud.
Royal Caribbean International este una dintre cele mai mari din lume. Vasele sale impresionează prin dimensiuni, design și prin diversitatea de oferte pentru petrecerea timpului liber.
Royal Caribbean International
Această companie este una dintre cele mai mari din lume. Vasele sale impresionează prin dimensiuni, design și prin diversitatea de oferte pentru petrecerea timpului liber.
Royal Caribbean International este renumită pentru inovații, fiind prima sau chiar unica companie care a introdus la bordul vaselor de croazieră pereți de cațărare, simulatoare de surf, jacuzzi suspendat, promenadă cu magazine și restaurante, carusel, patinoar etc. Toți oaspeții vor găsi modul perfect de petrecere a timpului, fie că vor opta să se relaxeze în centrul spa, să admire un spectacol pe gheată fie își vor încerca norocul în casino. Cei care iubesc sportul pot participa la activități de recreere, concursuri și întreceri sportive: pe peretele de cațărare, pe patinoar sau pe terenul de minigolf și toate acestea în aerul proaspăt al mării. Iubitorii de dans sunt așteptați în fiecare seară în discotecă sau într-unul din lounge-urile cu muzică live. Persoanele dornice de liniște și intimitate pot lectura cartea favorită în bibliotecă.
Regiuni: La nivel mondial, dar principala regiune a companiei este Caraibe.
Disney Cruise Line. Potrivit pentru familii cu copii mici.
Disney Cruise Line
Potrivit pentru familii cu copii mici. Disney oferă părinților și copiilor mici ceea ce au nevoie în vacanță: divertisment pentru copii și relaxare pentru părinți. Compania este bine poziționată pentru a satisface nevoile sugarilor și copiilor mici,adolescenți și adulți, cu cabane și restaurante concepute atât pentru practic, cât și pentru distracție. Grădinițe pentru micii marinari de până la trei ani și locuri speciale de joacă cu apă disponibile pentru bebeluși în scutece, există personaje de desene animate Disney, locuri de joacă tematice bazate pe filme populare cu multe jocuri și programe interactive, adesea educative. O altă caracteristică distinctivă este că nu veți găsi nici un cazinou sau bibliotecă pe nave.
Regiuni: Coasta de Vest a SUA, Caraibe, Europa de Nord, Mediterana.
Cele mai populare croaziere
MSC LIRICA
de la 733 €

4 țari Europene - Grecia, Muntenegru, Croaţia și Italia
Veneția/Italia, Dubrovnik/Hovatia, Kotor/Muntenegru, ins. Corfu/Grecia, ins. Zakynthos/Grecia, Bari/Italia, Veneția/Italia

Inclus în preț:
 • Cazare 7 nopți in cabina interioara
 • Masa - 3 mese pe zi
 • Programe de divertisment
MSC SEASHORE
de la 933 €

3 țări Europene - Spania, Franța, Italia
Valencia/Spania, Marsilia/Franţa, Genova/Italia, Roma (Civitavecchia)/Italia, Sicilia Palermo/Italia, Ibiza/Spania, Valencia/Spania.


Inclus în preț:
 • Cazare 7 nopți in cabina interioara
 • Masa - 3 mese pe zi
 • Programe de divertisment
Echipa noastră știe cum arată vacanța ta perfectă, vă așteptăm cu drag la noi!
Mituri despre croaziere
Să călătorești cu o croazieră este scump.
Există un mit precum că croazierele sunt scumpe. In realitate acestea sunt la fel de accesibile precum o vacanță clasică la mare sau la munte. Bineințeles există și croaziere pentru bugetul fiecărui turist dar și croaziere de lux pentru cei mai pretențiosi.

În croazieră este plictisitor
În timpul unui sejur de o săptămână, este posibil să nu ai timp să încerci toate tipurile de divertisment pe care le oferă o navă de croazieră. Și este absolut sigur că nicăieri pe uscat nu vei găsi atât de multă distracție într-un singur loc. Imaginează-ți amploarea opțiunilor de agrement disponibile la bordul unui vas de croazieră:
 • minigolf și role
 • surfing și tobogane cu apă
 • carusele și animație pentru copii
 • spa-uri și săli de sport
 • plaje cu nisip și căzi cu hidromasaj
 • spectacole de comedie și musicaluri pe Broadway
 • parade și spectacole acrobatice
 • pereți de cățărat și parcuri de frânghii
 • baruri sportive și karaoke.
Și nu uita că de obicei vei petrece aproximativ jumătate din călătoria în port, unde vei avea multe opțiuni de distracție.

Voi avea rau de mare?
Puțin probabil. Datorită dimensiunilor și a sistemelor avansate de echilibrare aceste construcții imense sunt aproape de neclintit în fața valurilor. Doar în condiții meteorologice extreme se poate resimți un ușor tangaj dar si acestea de cele mai multe ori sunt evitate prin deviere de la traseu deoarece confortul pasagerilor este mereu pe primul loc. Astfel, cel mai probabil nici nu vei resimți că ești pe apă decît atunci când admiri marea de pe geam sau punțile exterioare.

Croazierele nu au timp suficient pentru atracțiile locale.
O oprire tipică a vasului durează cel puțin 4-5 ore, uneori, navele rămân în porturi zile.Puteți vedea toate atracțiile locale dintr-un autocar sau puteți merge mult pe jos. Programele "Nights and Cool Places" și "Insider Access" invită grupuri mici de pasageri să viziteze muzee, arhitectură sau evenimente culturale de îndată ce soarele apune. Pentru unele itinerarii, companiile sugerează ca mai multe zile pe mare să fie înlocuite cu tururi alternative pe uscat de două sau trei zile.
Călătorește în cele mai frumoase locuri de pe planetă
Luați aminte, vasele de croazieră și oportunitățile de agrement oferite, sunt diverse. De exemplu, unele nave ale companiei Royal Caribbean seamănă cu orașe plutitoare. Unele linii de croazieră se concentrează pe aventură, natură și cultură, altele sunt interesate să creeze o atmosferă distractivă la bord pentru un divertisment bun. Itinerariile pot fi foarte intense cu vizitarea multor locuri în fiecare zi, sau pot fi absolut relaxante cu o succesiune de zile pe mare.

TE-AM CONVINS? Aveți un număr mare de opțiuni. Înainte de a începe să alegeți, trebuie mai întâi să vă apreciati ce fel de călător sunteți (gurmand, aventurier, amator al distracției nocturne) și ce fel de vacanță doriți. În plus, nu trebuie să uităm să luăm în considerare așa factor precum: bugetul, locul de plecare și durata turului.

Regiuni populare
 • Europa
 • Marea Mediterana
 • Europa de Nord
 • Caraibe
 • SUA / Canada / Mexic
 • Croaziere în Pacific
Flota populara:
 • Allure of the Seas
 • Norwegian Epic
 • Symphony of the Seas
 • MSC Splendida
 • MSC World Europa
 • MSC Seashore
 • Royal Princess

  De asemenea, ar putea să vă intereseze

  de la 694 €
  de la 251 €
  de la 672 €
  DEPARTAMENT TURISM
  Echipă de profesioniști, care depun efort în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a bucura fiecare client.
  De ce anume noi?
  Profesionalism
  Experiență
  Asistență clienți
  Garanție
  Lasă o solicitare la noi și primește ofertă pentru vacanta de croaziera, GRATUIT!
  Made on
  Tilda