Bilete de avion
de la compania aeriana FLY UIA
Oficiul partner din Moldova-FLY UIA Moldova
* Câmpuri obligatorii
Oficiul partener din Moldova-FLY UIA Moldova
Ukrainian International Airlines (UIA) - este o companie de top, care efectueaza zboruri în 43 de destinații din Europa, Asia, SUA, Africa și Orientul apropiat.
În fiecare zi efectueaza peste 1100 de zboruri internaționale și domestice și asigură conexiuni cu zborurile companiilor aeriene partenere în peste 3000 de orașe ale lumii.
ZBORURI POPULARE
Chișinău - New York, Chișinău - Cairo, Chișinău - Amsterdam, Chișinău - Stockholm, Chișinău - Atena, Chișinău - Barcelona, Chișinău - Bruxelles, Chișinău - Paris, Chișinău - Roma, Chișinău - Frankfurt, Chișinău - Geneva, Chișinău - Baku, Chișinău - Helsinki, Chișinău - Teheran, Chișinău - Praga, Chișinău - Larnaca, Chișinău - Londra, Chișinău - Riga, Chișinău - Tel Aviv, Chișinău - Tbilisi, Chișinău - Varșovia, Chișinău - Kiev, Chișinău - Toronto, Chișinău - Delhi, Chișinău - Copenhaga.
Oricând puteți:
Să alegeți locul în cabină
Să cumpărați bagaj adițional
Să comandați mâncare
Prioritatea absolută a companiei UIA este siguranța, pentru aceasta au fost adoptate cele mai înalte standarte, care corespund tuturor cerințelor impuse pe plan internațional. Compania aeriana Ukrainian International Airlines –Fly UIA propune două clase de deservire: clasa econom si clasa business.

Parcul de aeronave UIA
Parcul de aeronave UIA are 42 de avioane cu vîrsta medie 11,6 ani. In luna februarie a anului 2008 compania Ukrainian Internațional Airlines a devenit prima companie aeriană din țară care a primit aeronava de tip Being 777-200 ER si in continuare ramîne unica companie aeriană în țară care exploatează acest tip de aeronavă.

Bagajul UIA
Bagajul de mană in clasa economy- 55 x 40x 20 cm, pană la 7 kg.
Bagajul de mană in clasa business, programul "Panorama Club Premium" – 55 x 40 x 20 cm, pana la 12 cm, al doilea loc pană la 5 kg .
Programul de loialitate UIA
Programul de loialitate " Panorama Club" – este destinat pentru clienții permanenți ai Ukrainian Internațional Airlines. Programul de loialitate este accesibil pentru toți pasagerii. Pasagerii vor acumula mile si astfel vor primi diverse bonusuri, cum ar fi : un zbor gratuit operat de sau pentru alte companii partenere.

Inregistrarea la zborurile UIA
Inregistrarea la cursele regulate sau cursele charter este disponibilă online, cu condiția că nu calatoriți cu copii mai mici de 2 ani. Aceasta este dsiponibilă cu 23 de ore inainte de zbor si se inchide cu 2 ore inainte de zbor.Inregistrarea pote fi efectuata atăt accesănd site-ul official UIA sau utilizînd aplicația mobilă a companiei aeriene.

Informații pentru pasageri: despre bagaje și alte informații utile.
DOAR 4 PAȘI SPRE UN ZBOR FERICIT
1
Alegeți destinația de care sunteți interesat și completați o cerere.
2
Primiți o notificare de fiecare dată când prețul se modifică.
3
Analizăm dinamica prețurilor și vă oferim o soluție.
4
Obțineți bilete la un preț avantajos.

Top orașe

Amman
Amsterdam
Antalya
Atena
Baku
Bangkok
Barcelona
Berlin
Bologna
Budapesta
Cairo
Copenhaga
Dakar
Delhi
Dubai
Erevan
Geneva
Grozav
Hamburg
Helsinki
Istanbul
Larnaca
Londra
Milano
Minsk
Müchnen
New York
Orlando
Paris
Praga
Roma
Stockholm
Taşkent
Tbilisi
Tel Aviv
Toronto
Vancouver
Venă
Veneția
Zurich
Vrei să primești cea mai bună ofertă pentru bilete de avion?
Introdu datele de contact și destinația dorită, iar noi te contactăm!
Made on
Tilda