Tur unic în Armenia

Pentru a vă economisi timpul - trimiteți o solicitare și vom găsi rapid vacanța potrivită pentru Dvs.
Vă invităm la un circuit de neuitat în Armenia!

Armenia este o destinație turistică mai puțin cunoscută, dar extrem de fascinantă datorită moștenirii sale istorice și culturale și nu în ultimul rând al peisajelor naturale spectaculoase. O destinație cunoscută drept leagăn al creștinătății, mănăstirile sale istorice sunt adevărate bijuterii arhitecturale și spirituale, din punct de vedere al numărului de monumente istorice și culturale, această țară poate fi considerată una dintre cele mai interesante din Lumea Veche.
De ce merită să vizitezi Armenia?
Este puțin probabil ca această scurtă descriere să poată cuprinde toată informația despre această destinație, pentru a vă putea crea o imagine completă despre o țară cu o istorie de o mie de ani. Armenia este despre abundență de soare, zâmbete, ospitalitate sinceră și comunicare fascinantă. Sunteți cu adevărat bineveniți aici. Aici vă veți simți ca acasă, unde fiecare colțișor este cunoscut și îndrăgit, aici veți dori să reveniți în mod repetat pentru a vă bucura de mult soare, de munte, de frumusețea naturii și a arhitecturii locale.
În fiecare an Armenia primește milioane de turiști dornici să viziteze cetățile și mănăstirile străvechi, să simtă ospitalitatea orientală, să admire peisajele montane care se scurg lin în câmpii nesfârșite.
Pentru fanii de schi, Armenia oferind preturi competitive ar fi o alternativă la stațiunile populare europene. Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea, există multe stațiuni curativ sanatoriale situate lângă izvoare termale.
Curiozități despre Armenia
Teritoriul actual al Armeniei este de 10 ori mai mic decât regatul istoric armean - Armenia Mare (Metz Hayk), care a existat pe Ținuturile Armenești din 331 până în 428 î.Hr.
Armenia este prima țară din lume care a adoptat creștinismul ca religie de stat. Biserica Apostolică Armenească este una dintre cele mai vechi biserici naționale și una dintre cele mai vechi comunități creștine.
Simbolul principal al Armeniei este muntele biblic Ararat, pe care, potrivit legendei, Arca lui Noe și-a găsit refugiul după Potop.
Cea mai veche cramă din lume, mai mult de 6000 de ani, a fost descoperită în Armenia: lângă satul Areni: în Peștera Păsărilor. Armenii continuă să păstreze tradițiile vinificației. Apropo, în aceeași zonă au descoperit cei mai vechi pantofi din lume care datează cu circa 5.500 de ani.
Erevanul este a 12-a capitală a Armeniei. Este cu 28 de ani mai bătrîn decât Roma și este considerat unul dintre cele mai sigure orașe din lume. Erevanul găzduiește una dintre cele mai mari colecții de manuscrise antice și cărți medievale din lume.
Nicăieri în lume caisele nu sunt la fel de gustoase ca în Armenia; ele sunt unul dintre adevăratele simboluri vii ale țării. Au fost cultivate pe câmpia Araratului. Apoi fructul s-a răspândit în toată Europa.

Orașul Roz - Erevan

de la 595
Erevan este un oraș ideal pentru o vacanță plină de evenimente, cu accent distinctiv. Un oraș în care unul din punctele forte este arhitectura sa eclectică. Un oraș în care străzile pitorești sunt pline de cafenele și restaurante în care puteți gusta mâncăruri tradiționale, vin și coniac armensc însoțite de muzică autohtonă. Majoritatea clădirilor din capitală sunt construite din tuf roșu-roz, ceea ce face ca Erevanul să pară un "oraș roz" fermecător. Erevan este capitala nu numai a Armeniei, ci și a tuturor armenilor din lume.

Prețul este de persoana și include:
▶ Bilet de avion dus-întors cu bagaj de mână
▶ Cazare 3 nopti la hotel 3*
▶ Mese - mic dejun.

Lucruri de făcut?

În primul rând, Armenia îți daruiește emoții de neuitat!
Excursiile în Armenia presupun o gamă largă de activități care creează o atmosferă de nedescris pe care o vei memora pentru tot restul vieții. Călătoria în Armenia nu este doar o simplă plimbare sau vizitare a obiectivelor turistice, ci și participarea la master classuri de peparare a bucătelor armenești, familiarizarea cu viața și tradițiile poporului armean, degustarea de coniac.
Ce cadou să aduci din Armenia

În baza recomandărilor turiștilor am întocmit o listă cu ce suveniruri să aducem prietenilor și familiei din Armenia. Printre opțiuni se numără nu numai simboluri evidente ale țării, cum ar fi coniacul și rodiile, ci și produse unice pe care este posibil să le fi ratat în timpul unei inspecții rapide. O vizită la un magazin de suveniruri sau o piață din Armenia se transformă adesea nu într-o căutare de cadouri, ci într-o cunoaștere a tradițiilor. Primul lucru de reținut este că se obișnuiește să se negocieze în astfel de locuri. Dacă mai aveți câteva zile, nu ar trebui să faceți toate achizițiile simultan. Este mai bine să ocoliți toate piețele colorate și să întrebați prețul.
Listă de suveniruri și simboluri populare ale țării și produse ale meșterilor locali ar fi: produse în formă de rodie, obiecte din lemn, ceramică, seturi de frigărui, marochinărie, churchkhela, fructe uscate, baklava. Un covor lucrat manual din Armenia ar fi un cadou excelent pentru casa ta. Țeserea covoarelor este una dintre cele mai vechi meșteșuguri din țară. Covoarele armenești sunt luminoase, decorate cu modele florale și geometrice complexe. Există motive cu imagini folclor: păsări și animale din legendele locale. Produsele lucrate manual sunt realizate folosind coloranti și materiale naturale - în timp, tesatura nu se deterioreaza și culorile nu se estompeaza.
A cunoaște o țară nouă este întotdeauna o oportunitate de a intra în contact cu o nouă cultură, de a vă îmbogăți colecția de impresii cu arhitectura, arta și bucătăria unei noi destinații și să aduceți înapoi povești uimitoare și cadouri interesante.
Există o singură Armenie în lume și pentru fiecare ea e in felul său unica și irepetabilă.
Cum va fi Armenia ta?

De asemenea, ar putea să vă intereseze

de la 495 €
de la 364 €
de la 540 €
DEPARTAMENT TURISM
Echipă de profesioniști, care depun efort în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a bucura fiecare client.
De ce anume noi?
Profesionalism
Experiență
Asistență clienți
Garanție
Lasă o solicitare la noi și primește ofertă pentru odihnă în Armenia, GRATUIT!
CONTACTE
str. Pușkin 24, Chișinău
CONTACTE
str. Pușkin 24, Chișinău
Made on
Tilda