România, Bulgaria, Turcia
România, Bulgaria, Turcia

Odihnă la munte din Chișinău

Pentru a vă economisi timpul - trimiteți o solicitare și vom găsi rapid vacanța potrivită pentru Dvs.
Unde să mă odihnesc in aceasta iarnă ?
Această întrebare, divizează turiștii în două categorii. Primii sunt cei care aleg să se odihnească în țări cu clima caldă. Cealaltă categorie o reprezintă iubitorii de iarnă și aleg sa-și petreacă vacanța în cele mai bune stațiuni de schi din Europa.
Vacanțele la schi au devenit deja un element indispensabil în viețile multor turiști, care nu-și pot imagina iarna, fără a schia pe pante abrupte, înzăpezite. În prezent, pasionații de acest gen de vacanță aleg să o petreacă în una din cele mai populare stațiuni de schi: Austria, România, Italia, Bulgaria, Turcia.


 • Ce poate fi mai minunat decât o vacanță la munte?
  Vârfuri înzăpezite, peisaje magnifice, aer proaspăt, geros, schi, snowboarding, săniuș.
 • POIANA BRASOV, ROMANIA
  Oferă o varietate de trasee - de la cele mai ușoare pentru începători la cele mai dificile - pentru profesioniști. Hoteluri și infrastructură dezvoltată.
 • BANSKO, BULGARIA
  Pârtii bine întreținute și dotate cu tot ce este necesar pentru practicarea schiatului, snowboard-ului, biatlonului, săniușului.
 • ULUDAG, TURCIA
  O stațiune montană cu renume, pune la dispoziția turiștilor numeroase hoteluri de lux, pensiuni, cabane.Viața de noapte bogată în distracții.
Poiana Brașov, Romania

Poiana Brașov este poate cea mai frumoasă și dotată stațiune de schi din România. Stațiunea se află la o altitudine de 1020 m, la 13 km de Brașov. Domeniul schiabil din Poiana Brașov are o suprafață de 80 km pătrați și include 10 pârtii omologate cu dimensiuni variate şi toate gradele de dificultate totalizând 24.5 kilometri. Dacă ești începător în sporturile de iarnă, atunci poți alege pârtiile Bradul sau Stadion. Dacă ai experiență mai mare în schi sau snowboard, recomandăm Pârtia Lupului, Drumul Roșu, Slalom, Subteleferic și Pârtia Ruiului. Infrastructura bine dezvoltată, tunurile de zăpadă amplasate pe cele 10 pârtii asigură garantat schiatul pe tot parcursul sezonului. Hoteluri superbe, amplasate în pădure, aer curat nepoluat de mașini. Puteți combina schiatul cu saniusul sau plimbările cu sania trasă de cai. Principala activitate pentru cei care aleg această destinație ramîne a fi pârtiile de schi. Poiana Brașov este locul ideal unde te poți relaxa, ai parte de un peisaj minunat, momente de respiro și clipe care rămân mult timp întipărite în memorie.

Hoteluri în stațiunea de schi Poiana Brașov, România

Bansko, stațiune de schi din Bulgaria
Bansko este cea mai nouă, cea mai rapid dezvoltată și cea mai vizitată stațiune de ski din Bulgaria. Dacă te numeri printre iubitorii acestui sport, ai suficiente motive pentru a-ți petrece vacanța de iarnă în Bansko, pentru că te vei putea bucura aici de toate condițiile unei vacanțe reușite. Situată în sud-vestul țării, la 160 km de Sofia, la o altitudine de 925 de metri deasupra nivelului mării, stațiunea este amplasată pe versantul cel mai frumos al masivului Pirin, pe teritoriul Parcului Național Pirin, inclus în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO datorită frumuseții arborilor seculari, cascadelor, peșterilor și vestigiilor istorice. Bansko are peste 50 de kilometri de pârtie, toate bine organizate, bine echipate, sigure, dotate cu tot ce este necesar pentru practicarea schiului, snowboard-ului, biatlonului, săniușului. Sezonul stațiunii de schi Bansko este din decembrie până în aprilie. Există foarte multe centre de inchiriat echipament de ski. Ai posibilitatea sa-ți perfecționezi aptitudinile la schi, pentru ca poți să iei lecții de la instructori. Bansko este alegerea ideală pentru petrecerea vacanțelor pentru că oferă o combinație unică intre o stațiune de schi dotată cu toate facilitățile și un oraș cu rezonanțe istorice. În centrul vechi vei găsi multe restaurante de tip tavernă, cu mîncăruri tradiționale, porții mari și meniuri cât se poate de variate. În Bansko găsești foarte multe opțiuni de cazare, la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, după buget și după preferințe.

Hoteluri în stațiunea Bansko, Bulgaria

Stațiunea de schi Uludag din Turcia
Uludag este cea mai mare stațiune de schi din Turcia. Este situat la 150 km de Istanbul și 35 km de Bursa, pe teritoriul parcului național, pe versantul lanțului muntos cu același nume, care este cel mai mare din vestul țării (numele său este tradus ca "Munte înalt"). Iarna, aproape totul este acoperit cu zăpadă, ceea ce face ca acest loc să fie foarte popular printre pasionații de sporturi de iarnă. Uludag este o alternativă ieftină la stațiunile de schi costisitoare din Europa. Complexul de schi Uludag este o stațiune cu un nivel ridicat de servicii și infrastructură dezvoltată necesară unui sejur confortabil. Poate fi numită o stațiune ideală pentru familii. Aici puteți pune cu ușurință membrii mai tineri ai familiei pe schiuri - acest lucru este facilitat de prezența pantelor largi și a unui număr mare de piste simple. Numărul total de pârtii din Uludag este de 25. Distribuția pârtiilor - dintre care 10 sunt "verzi", 8 - "albastre", 6 - "roșii", 1 - "neagră" - indică faptul că aici va fi cel mai interesant pentru începători și schiori - snowboarderi cu un nivel mediu de pregătire.

Hoteluri în Uludag, Turcia

Echipa noastră știe cum arată vacanța ta perfectă, vă așteptăm cu drag la noi!

De asemenea, ar putea să vă intereseze

de la 545 €
de la 288 €
de la 590 €
DEPARTAMENT TURISM
Echipă de profesioniști, care depun efort în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a bucura fiecare client.
De ce anume noi?
Profesionalism
Experiență
Asistență clienți
Garanție
Lasă o solicitare la noi și primește ofertă pentru odihna la munte, GRATUIT!
CONTACTE
str. Pușkin 24, Chișinău
CONTACTE
str. Pușkin 24, Chișinău
Made on
Tilda