Vacanța de neuitat în Oman

Pentru a vă economisi timpul - trimiteți o solicitare și vom găsi rapid vacanța potrivită pentru Dvs.
Fiecare dintre noi are nevoie periodic de o portie de relaxare și rasfat, iar un sejur intr-o destinatie frumoasa
este exact ce ne trebuie pentru a ne desprinde de cotidian.

Oman este o țară cu o natură unică și o istorie antică

În estul Peninsulei Arabice, unde deșertul se întâlnește cu Oceanul Indian, se află Sultanatul Oman, o civilizație cu o istorie ce numara peste 10.000 de ani. Omanul este cunoscut drept tărâmul legendar al cuprului, o țară în care natura este protejată cu un zel deosebit iar complexele turistice sunt mereu în așteptarea oaspeților. Oman a devenit în ultimii ani o destinație populară în rîndul turiștilor care doresc o experiență autentică în stil arab, departe de zgîrîie nori și stațiunile aglomerate ale Emiratelor Arabe Unite. Sezonul turistic începe la mijlocul toamnei, în această perioadă temperatura este confortabilă și marea este caldă. Tururile pot include nu doar o vacanță la plajă ci și excursii la atracțiile locale. În unele cazuri, puteți solicita un anumit oraș, unde facilitățile de plajă sunt situate lângă monumente culturale.

6 motive pentru a vizita Oman

Un sejur de calitate cu lux oriental, în hoteluri la preț și calitate pentru toate gusturile.
O alternativă de odihnă printre monopoliștii odihnei de iarnă (EAU, Egipt).
Litoral de paradis unde poți face snorleking incredibil. În anumite zone, coralii încep chiar de la țărm. Apa este caldă și limpede. Puteți vedea rechini, baracude, murene, raze, țestoase.
100% sigur nu există aglomerații de imigranți, spre deosebire de, Qatar și Emiratele Arabe Unite, un nivel de trai ridicat și un grad ridicat de libertăți civile.
O țară cu adevărat asiatica. Vizitând Tîrgul Oriental, puteți cumpăra cel mai popular suvenir local - ustensile de cupru, covoare și țesături orientale.
O istorie incomparabilă de 1000 de ani. Morminte antice de piatră, forturi din Evul Mediu, palate ale sultanului - descoperiri interesante vă așteaptă.

Hoteluri recomandate pentru un sejur confortabil

Echipa noastră știe cum arată vacanța ta perfectă, vă așteptăm cu drag la noi!

De asemenea, ar putea să vă intereseze

de la 639 €
de la 1374 €
de la 497 €
DEPARTAMENT TURISM
Echipă de profesioniști, care depun efort în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a bucura fiecare client.
De ce anume noi?
Profesionalism
Experiență
Asistență clienți
Garanție
Lasă o solicitare la noi și primește ofertă pentru odihnă în Oman, GRATUIT!
Made on
Tilda