Vacanță exotică în Thailanda

Pentru a vă economisi timpul - trimiteți o solicitare și vom găsi rapid vacanța potrivită pentru Dvs.
Thailanda intră in top 3 cele mai căutate destinații de vacanță.

Dorești rețeta perfectă pentru o vacanță exotică? Rețeta este Thailanda. Plaje cu nisip alb, cu apă turquoise și arome de apusuri memorabile. Thailanda este o țară uimitoare al cărei nume provine de la cuvântul „thai" – ce inseamnă "libertate". În acest regat cu adevărat fabulos, odihna este regală. Cu un număr infinit de obiective turistice, Thailanda devine alegerea perfectă pentru o vacantă de vis, lună de miere, sejur relaxant sau o escapadă exotică, plină de adrenalină, excursii fabuloase și petreceri până în zori de care vă puteți bucura alături de gasca de prieteni.
Thailanda oferă o experiență de călătorie complet diferită. Dacă iți dorești o viață de noapte activă sau tot felul de sporturi nautice, inclusiv scufundări, bine ai venit la Pattaya, pentru amatorii de relaxare și odihnă liniștită, poftim pe insula Koh Samui cu plaje perfecte, pentru un sejur ca in paradis, pasionații de distracție și aventură aleg să iși petreaca vacanța în Phuket aici distracția nu are limite și nu se termină niciodată. Vacanța în Thailanda este asemenea unei aventuri care să vă schimbe viața.

Avantajele vacanței în Thailanda:

 • Plaje superbe și mare caldă
  O varietate enormă de plaje rupte dintr-un vis care va oferă relaxarea mult dorita.
 • Excursii interesante
  Un număr infinit de obiective turistice,grădini zoologice deschise, cascade, parcuri naționale. O astfel de frumusețe este rar de găsit.
 • Bucătăria thailandeza
  Mâncarea thailandeză reprezintă echilibrul celor cinci arome pe care papilele gustative le sesizează: sărat, dulce, amar, picant și acru. Gastronomia acestei țări este un lucru ce merită experimentat.
 • Masajul thailandez face minuni
  Masajul thailandez este un tip special de masaj care combină tratamentele de relaxare cu cele de restaurare.
Când este recomandat să te odihnești în Thailanda?
Unul dintre principalele avantaje ale acestei destinații este posibilitatea de a fi vizitată pe tot parcursul anului, datorită climei plăcute, prielnice pentru organizarea călătoriilor. Cu toate acestea, cea mai bună perioadă pentru organizarea unei vacanțe în Thailanda este considerată cea cuprinsă între lunile octombrie și aprilie, atunci când vremea este uscată și răcoroasă. În cazul în care doriți să evitați aglomerația, puteți organiza un sejur reușit în Thailanda și în perioada iunie-octombrie. Deși atunci este considerat sezonul ploios în această țară, ploile nu durează mult, de regulă, și aveți șansa de a vă bucura și de vreme bună în această perioadă.

Hoteluri recomandate pentru un sejur confortabil

Echipa noastră știe cum arată vacanța ta perfectă, vă așteptăm cu drag la noi!
Informații utile

De asemenea, ar putea să vă intereseze

de la 1049 €
de la 639 €
de la 540 €
DEPARTAMENT TURISM
Echipă de profesioniști, care depun efort în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a bucura fiecare client.
De ce anume noi?
Profesionalism
Experiență
Asistență clienți
Garanție
Lasă o solicitare la noi și primește ofertă pentru odihnă în Thailanda, GRATUIT!
CONTACTE
str. Pușkin 24, Chișinău
CONTACTE
str. Pușkin 24, Chișinău
Made on
Tilda