BILETE DE AVION
la cursele Azal - Azerbaijan AirlinesAzerbaijan Airlines (AZAL) este un transportator aerian important și unul dintre liderii comunității aviatice din țările CSI cu cea mai modernă flotă de avioane. De la Aeroportul Internațional Heydar Aliyev (GYD) din Baku, Azerbaidjan, AZAL operează multe zboruri internaționale către diferite orașe din Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Unele dintre destinațiile populare sunt: Moscova, Istanbul, Dubai, Londra, Barcelona, Tel Aviv.

Prețuri promoționale pentru bilete de avion

Chișinău - Baku

de la 380 € (dus-intors)
Chișinău - Baku - Moscova
de la 565 € (dus-intors)
Chișinău - Baku -
Sochi
de la 290 €
Chișinău - Baku -
Tbilisi
de la 430 € (dus-intors)

Chișinău - Baku - Tashkent
de la 385 €
Chișinău - Baku -
Almaty
de la 340 €
Chișinău - Baku -
Lisabona
de la 150 €
Chișinău - Baku -
Dubai
de la 430 €
Azerbaijan Airlines (AZAL) este un transportator aerian important și unul dintre liderii comunității aviatice din țările CSI cu cea mai modernă flotă de avioane. Este printre liderii industriei aviației civile în ceea ce privește calitatea serviciului pentru pasageri.
Acest lucru este confirmat de pozițiile înalte în ratingul internațional recunoscut conform Skytrax. Azerbaijan Airlines lucrează mereu la extinderea rețelei de rute – pe lângă multe destinații obișnuite, transportatorul deschide adesea noi rute sezoniere și charter.

Înființată în anul 1992, devine principalul transportator aerian din țară, asigurand transport aerian international si intern.

Baza principală a AZAL este Aeroportul Internațional Heydar Aliyev (GYD) din Baku, capitala Azerbaidjanului.

Flotă: Compania aeriană și-a actualizat flota cu avioane moderne de la producători precum Boeing și Airbus. Acest lucru îi permite să ofere condiții confortabile și sigure pentru pasageri. Avioanele de aviație civilă din Azerbaidjan respectă pe deplin standardele Organizației Aviației Civile Internaționale (ICAO), iar AZAL este membru al celei mai prestigioase asociații de aviație civilă - Asociația Internațională a Transporturilor Aeriene (IATA). Transportatorul aerian național al Azerbaidjanului este, de asemenea, membru al Consiliului de administrație al Asociației de Turism din Azerbaidjan (AZTA).

AZAL oferă pasagerilor săi cele mai moderne servicii, precum și o gamă completă de soluții tehnologice pentru a face călătoria cât mai confortabilă.
Program de loialitate: AZAL-Miles este un program unic de călători frecvent care recompensează membrii cu puncte de călătorie și statut. Punctele de călătorie pot fi câștigate de membri ori de câte ori călătoresc cu zborurile Azerbaijan Airlines, precum și atunci când folosesc serviciile partenerilor. Punctele de călătorie se câștigă pentru fiecare euro (€) din tariful de bază al biletelor (tarifa de bază - este tariful biletului fără taxe și suprataxe). Punctele de călătorie pot fi folosite pentru a plăti bilete recompensă la zborurile regulate ale Azerbaijan Airlines. Pentru fiecare zbor, pasagerul va câștiga o sumă fixă de puncte de statut, a căror cantitate depinde de direcția zborului și de clasa de serviciu.

Mesele la bord: Mesele gratuite sunt servite pe toate zborurile internaționale ale Azerbaijan Airlines. Indiferent la ce oră din zi zburați, vi se va oferi întotdeauna o gamă de mâncare delicioasă, realizată cu produse atent selectate. Pe lângă mesele calde, puteți comanda și ceai sau cafea în cantități nelimitate pe tot parcursul zborului.

Trebuie menționat că meniul poate varia în funcție de clasa dvs. de călătorie, sezon și direcția zborului, precum și de ora din zi. La zborurile cu o durată mai mică de 150 de minute în clasa economică nu se oferă mese calde, iar pasagerilor li se oferă băuturi calde (ceai și cafea), precum și apă.

De asemenea, puteți comanda gratuit mese speciale. Pentru aceasta, trebuie să aplicați cu cel puțin 24 de ore înainte de plecarea zborului dumneavoastră. Vi se oferă o varietate de mese la bord, luând în considerare vârsta și caracteristicile dietetice.

DOAR 3 PAȘI SPRE UN ZBOR FERICIT
1
Alegeți destinația de care sunteți interesat și completați o cerere.
3
Analizăm dinamica prețurilor și vă oferim o soluție.
4
Obțineți bilete la un preț avantajos.

Top orașe

Atena
Barcelona
Bologna
Bruxelles
București
Dubai
Dublin
Ekaterinburg
Florenţa
Frankfurt
Geneva
Istanbul
Kiev
Krasnodar
Larnaca
Lisabona
Londra
Madrid
Milano
Moscova
Nisa
Paris
Roma
Sankt-Petersburg
Tel-Aviv
Veneția
Verona
Viena

Top companii aeriene

Aeroflot
Air Serbia
Arkia
Austrian Airlines
Azal
Belavia
Fly Dubai
Fly One

Fly UIA
LOT Polish

Lufthansa
S7 Airlines
Vrei să primești cea mai bună ofertă pentru bilete de avion?
Introdu datele de contact și destinația dorită, iar noi te contactăm!
CONTACTE
Tel: 0 22 226633
Mob: 0 68 226633/ Viber
E-mail: info@amadeustravel.md

str. Puskin 24, Chișinău, Republica Moldova
Made on
Tilda