Termeni și condiții

Termeni și Condiții de Utilizare

 

Utilizarea Amadeustravel.md este reglementată prin Termeni și Condiții de Utilizare prezentate în continuare.

Înainte de a utiliza Amadeustravel.md, vă recomandăm să citiți cu atenție condițiile de utilizare. Folosind serviciile paginii web Amadeustravel.md, Dvs. sunteți de acord cu Condițiile de utilizare.

Prezentul Acord de utilizare (în continuare "Acord") stabilește condițiile legale obligatorii de utilizare a serviciilor Amadeustravel.md. Prin utilizarea serviciilor Amadeustravel.md, dvs. acceptați condițiile prezentului acord, indiferent dacă sunteți "Vizitator" (care presupune un simplu navigator pe site-ul Amadeustravel.md) sau „Utilizator înregistrat/membru” (care presupune înregistrarea pe Amadeustravel.md). Termenul „Utilizator” înseamnă „Vizitator” sau „Utilizator înregistrat”. Dvs. puteți utiliza serviciile Amadeustravel.md (indiferent dacă intenționați să accesați sau să utilizați) doar dacă sunteți de acord să respectați prevederile Acordului și toate legile de referință în vigoare. Dacă doriți să deveniți un utilizator înregistrat/ membru, să comunicați cu alți utilizatori înregistrați/ membri și să utilizați serviciile Amadeustravel.md dvs. trebuie să studiați prezentul acord și să indicați acceptarea condițiilor în timpul înregistrării. Conținutul site-ului web și a aplicațiilor mobile, informațiile oferite (inclusiv, prețul și disponibilitatea serviciilor turistice), precum și datele software și infrastructura, utilizate pentru transmiterea conținutului și a informațiilor sunt proprietate a Companiei „Infoturism Grup” SRL (în continuare Compania „Infoturism Grup”) sau a afiliaților săi, furnizori și contractanți.

„Compania Infoturism Grup” poate modifica periodic prezentul acord, care intră în vigoare la data publicării pe site-ul web Amadeustravel.md. Utilizând serviciile Amadeustravel.md după publicarea modificărilor, dvs. acceptați respectarea tuturor modificărilor din prezentul acord. Prin urmare, se recomandă să examinați, în mod regulat, acordul, pentru a vă asigura că cunoașteți actualizările incluse în acord.

Politica de confidențialitate

Utilizarea site-lui web și a aplicațiilor Companiei „Infoturism Grup” este reglementată de politica de confidențialitate a Companiei „Infoturism Grup”, postată și disponibilă pe pagina web Amadeustravel.md „Politica de Confidențialitate”, inclusă prin referință în prezentele Condiții.

Descrierea serviciului

Compania „Infoturism Grup” oferă utilizatorilor instrumente și mijloace de căutare pentru planificarea și utilizarea comună a serviciilor turistice, inclusiv instrumente de colaborare online și servicii de căutare, cunoscute în prezent sau care vor fi dezvoltate în viitor, integrate în astfel de servicii care pot fi regăsite la rubrica (în continuare „serviciu/servicii”).

După finisarea procesului de căutare a biletului de avion, veți fi transferat către pagina de rezervare, unde veți marca și completa câmpurile solicitate:. 
- Familia / Nume; 
- data nașterii; 
- numărul și data de expirare a documentului de identificare; 
- adresa poștei electronice (e-mail) și numărul de telefon al cumpărătorului;

Sunteți de acord cu regulile de rezervare, regulamentele, furnizarea de servicii suplimentare, tarifele și condițiile de utilizare a datelor personale.

Prin selectarea metodei de plată cu „card bancar“, veți fi redirecționat către pagina sistemului de plăți, unde veți completa datele necesare a cardului. Dacă plata se realizează cu succes: biletul de avion vă este expediat prin email la poșta electronică indicată în formularul de rezervare.

Prin selectarea metodei de plată „Achită în oficiu“, este necesar de a printa sau înregistra numărul de rezervarea biletului de avion, de a veni la biroul companiei “Infoturism Grup” S.R.L., adresa este indicată în pagina web, și de a plăti în numerar contravaloarea biletului, înainte de termenul de expirare a rezervării. În cazul, în care nu veți primiți biletul de avion prin email, sau dacă aveți alte dificultăți de rezervare, este necesar să vă adresațioperatorilor Call Centru (centru de apel – suport clienți) Amadeustravel.md, la unul dintre numerele de telefon afișate pe site.

Compania „Infoturism Grup” oferă servicii de căutare gratuite pentru uz personal și necomercial. Este interzisă utilizarea Amadeustravel.md folosind procese automatizate, chiar și pentru uz personal. Este interzisă utilizarea materialelor și mărcilor comerciale protejate de dreptul de autor.

Toate materialele de pe site-ul web sau aplicație, inclusiv, orice documentație, conținut, text, date, grafică, imagini, interfață și alte materiale și lucrări de autor (în continuare „Materiale”) sunt protejate de dreptul de autor, fiind proprietate sau fiind licențiate de către Compania „Infoturism Grup” S.R.L.

Toate drepturile sunt rezervate.

Materialele conțin mărci comerciale, mărci de servicii și denumiri comerciale, aflate în proprietatea Companiei „Infoturism Grup” și afiliații terți, de asemenea, pot conține nume de marcă /brand și produse care reprezintă mărci comerciale, indicatori de servicii și denumiri comerciale deținute de proprietarii respectivi. Dacă pe site-ul web sau în aplicații nu sunt specificate alte informații, dvs. aveți permisiunea să vizualizați, să descărcați, să utilizați cache, să copiați și să imprimați materialele, respectând următoarele condiții:

 1. Orice copie a materialelor sau a unei părți din acestea trebuie să includă notificarea privind drepturile de autor ale Companiei „Infoturism Grup”;
 2. Compania „Infoturism Grup” are dreptul de a revoca această permisiune în orice moment și orice utilizare a materialelor trebuie întreruptă imediat după notificarea corespunzătoare din partea companiei Infoturism Grup.

Link-uri către acest site

Dvs. aveți drept limitat, neexclusiv de a crea link-uri hipertext pe pagina principală a site-lui web sau a aplicației, cu condiția ca link-urile nu sunt făcute din greșeală sau în mod conștient false, degradante sau în alt mod denigrează imaginea Companiei „Infoturism Grup”, bunurile și serviciile companiei. Acest drept limitat poate fi revocat în orice moment, fără explicație. Este interzisă utilizarea în mod direct și reflectarea folosind tehnologii bazate pe mărci comerciale, logo-uri, denumiri comerciale și alte informații cu drept de autor Amadeustravel.md, inclusiv imaginile găsite pe site, conținutul textelor și machetele (designul) paginilor și formele pe pagini, fără consimțământul scris al Companiei „Infoturism Grup” S.R.L.

Conturile, parolele și securitatea utilizatorilor înregistrați

Anumite zone ale site-ului web sau ale aplicațiilor pot fi protejate prin parolă și pot fi vizualizate doar după înregistrare sau autentificare în sistem. După înregistrare, dvs. primiți un profil și trebuie să selectați o parolă care vă va permite să accesați toate serviciile turistice.

Sunteți obligat să păstrați confidențialitatea parolei dvs. și sunteți responsabil pentru toate obligațiile și daunele cauzate de neîndeplinirea de către dvs. a confidențialității și a tuturor activităților care apar prin utilizarea parolei.

Vă obligați să ne înștiințați imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei sau orice altă încălcare a securității. Sunteți de acord că Compania „Infoturism Grup” nu poate și nu va fi responsabilă pentru daunele sau pierderile, rezultate din nerespectarea acestor reguli de către dvs.

Dacă sunteți autentificat, dvs. veți rămâne conectat la sistem atât timp până când nu efectuați ieșirea, chiar dacă închideți browserul de navigare.

Condiții generale de utilizare Amadeustravel.md

Dvs. recunoașteți că Compania „Infoturism Grup” poate stabili reguli și limite generale cu privire la utilizarea Serviciului, inclusiv numărul maxim de itinerarii, stocate în profilul dvs., numărul maxim de utilizatori înregistrați pentru a lucra cu un anumit itinerar și volum maxim al spațiului pe disc, alocat pentru dvs. pe serverele Companiei „Infoturism Grup”. În plus, dvs. sunteți de acord să nu întreprindeți nici o acțiune, care, în opinia Companiei „Infoturism Grup”, ar putea duce la o încărcare excesivă a serverelor sau a infrastructurii Companiei „Infoturism Grup” S.R.L.

Modificarea Serviciului

Compania „Infoturism Grup” are dreptul, în orice moment sau periodic, să modifice, să întrerupă, temporar și/sau permanent, Serviciul (sau a oricărei părți a acestuia), cu sau fără notificare. Dvs. sunteți de acord că Compania „Infoturism Grup” nu este răspunzătoare față de dvs. sau părți terțe pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

Întreruperea activității

Dvs. sunteți de acord că Compania „Infoturism Grup” poate, la discreția sa și fără notificare prealabilă, să închidă profilul dvs. și accesul la Serviciu. Astfel de măsuri pot avea următoarele cauze (listă neexhaustivă):

 1. a) încălcarea acestor condiții de utilizare sau a altor acorduri și hotărâri ale Companiei „Infoturism Grup”;
 2. b) cererile organelor de drept și ale altor organe de stat;
 3. c) solicitările proprii ale utilizatorului (eliminarea de sine stătător a profilului;
 4. d) întreruperea sau orice altă modificare substanțială în activitatea Serviciului (sau orice parte a acestuia);
 5. d) apariția unor probleme tehnice neprevăzute sau privind sistemul de securitate;
 6. e) perioade prelungite de inactivitate;
 7. g) participarea la activități frauduloase sau ilegale;
 8. h) neachitarea oricăror taxe percepute pentru utilizarea serviciului.

 Eliminarea profilul include:

 1. a) privațiunea accesului la toate ofertele Serviciului, inclusiv, itinerariile dvs.;
 2. b) ștergerea parolei și a tuturor informațiilor, fișierelor și conținutului asociat contului dvs. sau toate informațiile aferente (sau orice parte a acestuia);
 3. c) interzicerea utilizării în continuare a Serviciului. De asemenea, sunteți de acord ca ștergerea motivată a profilului și privațiunea accesului la Serviciul se fac la discreția Companiei „Infoturism Grup”, iar Compania „Infoturism Grup” nu este răspunzătoare față de dvs. sau orice parte terță pentru întreruperea, ștergerea profilului sau privațiunea accesului la itinerariile create prin intermediul Serviciului.

Compensarea prejudiciului

Dvs. sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să protejați Compania „Infoturism Grup” de reclamații, cauze de acțiune juridică, cereri, penalități în instanțele de judecată, pierderi, daune, amenzi, penalități și alte costuri și cheltuieli, în orice formă, inclusiv, de taxele juridice și contabile prezentate de:

 1. sau în numele dvs. în volumul care depășesc răspunderea descrisă mai sus;
 2. de către părți terțe, ca urmare a conținutului pe care le-ați trimis, postat sau pus la dispoziția publicului prin intermediul site-ului web sau a aplicației Companiei „Infoturism Grup”, sau utilizarea de către dvs. a Serviciului;
 3. orice parte terță ca urmare a utilizării Serviciului de către dvs. sau a altei persoane cu profilul sau parola dvs.;
 4. de către persoane terțe ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor Condiții de utilizare, a legii sau drepturilor unor părți terțe.

Utilizarea ilegală sau interzisă

Drept condiție a utilizării Serviciului, dvs. garantați că nu veți utiliza Serviciul în scopuri ilegale și interzise de aceste condiții și notificări. Compania „Infoturism Grup” Vă recomandă să utilizați Serviciile pentru schimbul de informații turistice și de planificare a călătoriei exclusiv conform cerințelor de respectare de către dvs. a Condițiilor de Utilizare. În același mod compania „Infoturism Grup” are interdicția spre expediere a mesajelor nedorite și inadecvate.

 

În special, este interzisă utilizarea sistemelor informatice ale Companiei „Infoturism Grup” pentru distribuirea materialelor nesolicitate, cu excepție în scop legitim de partajare a informațiilor privind itinerariile turistice. Încălcarea Condițiilor de Utilizare și regulilor care interzic distribuirea mesajelor nesolicitate poate duce la urmărire penală și lichidarea, fără notificare, a profilului de pe Amadeustravel.md, precum și toate informațiile și itinerariile asociate acestora. Compania „Infoturism Grup” nu renunță la niciun drept ca urmare a incapacității aplicării obligatorii a acestor reguli în una sau mai multe cazuri.

Dvs. sunteți de acord să nu utilizați site-ul web sau aplicația Companiei „Infoturism Grup” pentru:

încărcare, postare, descărcare, trimiterea prin e-mail sau orice altă formă de punere la dispoziție a conținutului ilegal, dăunător, amenințător, abuziv, de hartuire, defăimător, vulgar, indecent, cu lezare a demnității, încălcarea intimității, cu conținut agresiv, dubioase privind motive rasiale, etnice sau de altă natură; pentru a juca rolul altei persoane fizice sau juridice, inclusiv, funcționarii și furnizorii de servicii turistice ale Companiei „Infoturism Grup” și de a face declarații false sau în alt mod a crea concepții greșite despre relația dintre dvs. și alte persoane fizice sau juridice; pentru a încărca, posta, trimite prin e-mail sau orice altă formă de conținut pe care nu aveți dreptul să îl puneți la dispoziție; pentru a încărca, posta, trimite prin e-mail sau orice altă formă de conținut de publicitate nesolicitată sau interzisă, materiale promoționale, spam/ mesaje nedorite și a altor tipuri de cereri; pentru a încărca, posta, trimite prin e-mail sau orice altă formă de conținut a materialelor care conțin viruși de software sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe proiectate să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea software, hardware sau echipamentului de telecomunicații; pentru împiedicarea sau încălcarea activității Serviciului, serverelor și rețelelor, conectate la Serviciu.

Dvs. recunoașteți că Compania „Infoturism Grup” S.R.L. poate sau nu verifica conținutul înainte de postare, și că Compania „Infoturism Grup” are dreptul (dar nu obligația), la discreția sa, să verifice, să respingă sau să transfere conținutul existent pe Serviciu.

Compania „Infoturism Grup” și reprezentanții săi au dreptul să elimine orice încălcare a acestor condiții de utilizare sau orice formă a conținutului inadecvat. Dvs. sunteți de acord că trebuie să evaluați și să vă asumați toată responsabilitatea pentru utilizarea oricărui conținut, inclusiv încrederea în exactitatea, integralitatea și utilitatea unui astfel de conținut. În acest sens, dvs. recunoașteți că nu trebuie să vă bazați pe fiabilitatea materialelor create sau oferite de Compania „Infoturism Grup” S.R.L.

Publicitatea și link-urile către site-urile terțe

Prezentul site conține hyperlink-uri către site-uri web și site-uri mobile, operate și supravegheate de către persoane care nu sunt asociate Companiei „Infoturism Grup”. Hiperlink-urile sunt postate doar în scopuri de familiarizare și de informare. Compania „Infoturism Grup” nu controlează aceste site-uri web și site-uri mobile și nu este responsabilă pentru conținutul și utilizarea lor. Faptul că site-ul Companiei „Infoturism Grup” conține hyperlink-uri către astfel de site-uri web și site-uri mobile nu înseamnă că Compania „Infoturism Grup” susține materialul postat sau anumită asociere cu administrația acestora. De asemenea, dvs. recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că Compania „Infoturism Grup” nu poartă răspundere civilă sau de altă natură directă și indirectă pentru daunele și pierderile cauzate de facto sau în rezultatul utilizării sau încrederii în conținutul, bunurile sau serviciile oferite prin intermediul site-lui web sau mobile terțe.

Proprietatea intelectuală

Dvs. sunteți de acord să nu copiați, decompilați și să nu încercați să descoperiți codul inițial, să nu distribuiți și să nu creați lucrări derivate în totalitate sau parțial pe baza Serviciului.

Dvs. sunteți de acord să nu accesați Serviciul prin alte mijloace decât cele prevăzute în mod expres de interfața Companiei „Infoturism Grup”. În plus, orice software disponibil prin intermediul acestui site web sau aplicație, inclusiv toate codurile HTML și elementele web de control, sunt deținute sau licențiate de către Compania “Infoturism Grup” S.R.L.

Reproducerea și distribuirea acestui software este strict interzisă.

Instrumentele Companiei „Infoturism Grup” de căutare a ofertelor turistice, planificare a călătoriilor și de achiziționare a bunurilor și serviciilor sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii în determinarea disponibilității bunurilor și serviciilor relevante.

Dvs. garantați că aveți 18 ani și că aveți dreptul de a încheia acest acord și a utiliza site-ul web și aplicația în conformitate cu Condițiile specificate în aceasta.

Dvs. sunteți de acord să fiți răspunzător financiar pentru utilizarea site-ului sau a unei aplicații (de asemenea, pentru utilizarea profilului dvs. de către alte persoane, inclusiv, minori care trăiesc cu dvs.). De asemenea, garantați că toate informațiile furnizate de dvs. și membrii familiei pe parcursul utilizării site-ului sau a aplicației sunt adevărate și de încredere.

Dvs. conștientizați că toate achizițiile de pe site-urile web sau mobile ale părților terțe sunt efectuate în conformitate cu condițiile de utilizare, postate pe site-uri și site-urile mobile ale furnizorilor, și că orice încălcare a condițiilor furnizorilor poate duce la anularea rezervării sau cumpărării, anularea zborului, închirierii automobilului și apartamentului, precum și la pierderea mijloacelor bănești, plătite pentru rezervare sau cumpărare. Dvs. sunteți de acord să plătiți integral toate facturile, taxele, impozitele care decurg din utilizarea acestui site web sau site-ul mobil.

Destinații turistice

Deși majoritatea călătoriilor turistice sunt finalizate fără incidente, o călătorie spre anumite destinații poate implica un risc mai mare. Prin oferirea biletelor de avion și hotelurilor în aceste regiuni, Compania „Infoturism Grup” S.R.L. nu oferă și nu garantează că aceste călătorii sunt recomandate sau fără riscuri, și nu este responsabilă pentru orice daune sau pierderi suferite, care pot rezulta din călătoria către astfel de destinații/ regiuni.

Legea aplicabilă

Condițiile de utilizare a prezentului acord, precum și orice litigii care ar putea apărea din acord sau prin utilizarea site-ului web sau a aplicației Companiei „Infoturism Grup” S.R.L. sunt reglementate prin legislația Republicii Moldova precum și cea Internațională.