Companie aeriană nouă în Moldova - Azal - Azerbaijan Airlines

Azerbaijan Airlines – AZAL va opera zboruri directe regulate Baku - Chișinău și Chișinău - Baku din 15 septembrie, în fiecare zi de luni și vineri.

Pasagerii pot călători acum către una dintre cele mai frumoase destinații turistice din regiunea Caucazului, un oraș vibrant, bogat în istorie și arhitectură impresionantă, care oferă o varietate de atracții turistice

Destinații populare operate de Azal Airlines: De la Aeroportul Internațional Heydar Aliyev (GYD) din Baku, Azerbaidjan, AZAL (Azerbaijan Airlines) operează multe zboruri internaționale către diferite orașe din Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Unele dintre destinațiile populare sunt: Moscova, Istanbul, Dubai, Londra, Barcelona, Tel Aviv.


• Chisinau – Baku – de la 380 eur / dus-intors
• Chisinau – Tbilisi – de la 430 eur / dus-intors
• Chisinau – Moscova – de la 565 eur / dus-intors
• Chisinau – Novosibirsk – de la 370 eur / într-o direcție
• Chisinau – Sochi – de la 290 eur / într-o direcție
• Chisinau – Tashkent – de la 385 eur / într-o direcție
• Chisinau – Almaty – de la 340 eur / într-o direcție
• Chisinau – Dubai – de la 320 eur / într-o direcție
• Chisinau – Delhi – de la 420 eur / într-o direcție
• Chisinau – Lisabona – de la 150 eur / într-o direcție


Azerbaijan Airlines (AZAL) este un transportator aerian important și unul dintre liderii comunității aviatice din țările CSI cu cea mai modernă flotă de avioane. Este printre liderii industriei aviației civile în ceea ce privește calitatea serviciului pentru pasageri.

Acest lucru este confirmat de pozițiile înalte în ratingul internațional recunoscut conform Skytrax. Azerbaijan Airlines lucrează mereu la extinderea rețelei de rute – pe lângă multe destinații obișnuite, transportatorul deschide adesea noi rute sezoniere și charter.

Înființată în anul 1992, devine principalul transportator aerian din țară, asigurand transport aerian international si intern.
Baza principală a AZAL este Aeroportul Internațional Heydar Aliyev (GYD) din Baku, capitala Azerbaidjanului.
Flotă: Compania aeriană și-a actualizat flota cu avioane moderne de la producători precum Boeing și Airbus. Acest lucru îi permite să ofere condiții confortabile și sigure pentru pasageri. Avioanele de aviație civilă din Azerbaidjan respectă pe deplin standardele Organizației Aviației Civile Internaționale (ICAO), iar AZAL este membru al celei mai prestigioase asociații de aviație civilă - Asociația Internațională a Transporturilor Aeriene (IATA). Transportatorul aerian național al Azerbaidjanului este, de asemenea, membru al Consiliului de administrație al Asociației de Turism din Azerbaidjan (AZTA).

AZAL oferă pasagerilor săi cele mai moderne servicii, precum și o gamă completă de soluții tehnologice pentru a face călătoria cât mai confortabilă.

Program de loialitate:
AZAL-Miles este un program unic de călători frecvent care recompensează membrii cu puncte de călătorie și statut.

Punctele de călătorie pot fi câștigate de membri ori de câte ori călătoresc cu zborurile Azerbaijan Airlines, precum și atunci când folosesc serviciile partenerilor. Punctele de călătorie se câștigă pentru fiecare euro (€) din tariful de bază al biletelor (tarifa de bază - este tariful biletului fără taxe și suprataxe).

Punctele de călătorie pot fi folosite pentru a plăti bilete recompensă la zborurile regulate ale Azerbaijan Airlines.

Pentru fiecare zbor, pasagerul va câștiga o sumă fixă de puncte de statut, a căror cantitate depinde de direcția zborului și de clasa de serviciu.

Mesele la bord
Mesele gratuite sunt servite pe toate zborurile internaționale ale Azerbaijan Airlines
Indiferent la ce oră din zi zburați, vi se va oferi întotdeauna o gamă de mâncare delicioasă, realizată cu produse atent selectate. Pe lângă mesele calde, puteți comanda și ceai sau cafea în cantități nelimitate pe tot parcursul zborului.

Trebuie menționat că meniul poate varia în funcție de clasa dvs. de călătorie, sezon și direcția zborului, precum și de ora din zi. La zborurile cu o durată mai mică de 150 de minute în clasa economică nu se oferă mese calde, iar pasagerilor li se oferă băuturi calde (ceai și cafea), precum și apă.
De asemenea, puteți comanda gratuit mese speciale. Pentru aceasta, trebuie să aplicați cu cel puțin 24 de ore înainte de plecarea zborului dumneavoastră. Vi se oferă o varietate de mese la bord, luând în considerare vârsta și caracteristicile dietetice.