FLYONE, în top 10 cei mai punctuali

Compania FLYONE este în top 10 la capitolul cea mai punctuală companie aeriană la categoria EMEA (Europe, Middle East and Africa), în luna Iulie 2019!

Conform rapoartelor realizate de experții OAG (Official Aviation Guide of the Airways), compania aeriană FLYONE din Republica Moldova s-a clasat în topul celor mai punctuale companii aeriene la categoria EMEA (Europe, Middle East and Africa), reușind să-și îmbunătățească performanța la capitolul punctualitate și niciun zbor anulat. Astfel, FLYONE ocupând locul 6 a reușit să depășească alte 169 companii aeriene internaționale care operează în această regiune.

Reamintim că FLYONE sa clasat în top 10 timp de 6 luni în anul 2018, astfel fiind printre cele mai punctuale companii aeriene la categoria EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Compania aeriană FLYONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul calificat. Compania FLYONE a fost lansată în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 12 destinații: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm el-Sheikh, Bodrum. Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova -  Sankt Petersburg.