FlyOne lansează programul de zbor pentru sezonul de vară 2023!

FlyOne lansează programul de zbor pentru sezonul de vară 2023! În anul viitor, intenționăm să conectăm peste 20 de orașe din întreaga lume. Prețuri accesibile pentru bilete de vacanță, călătorii de afaceri, vizite de familie - asta  ne dorim să le-o oferim pasagerilor noștri.

Vestea grozavă este că FLYONE adaugă în lista de zboruri noi destinații populare și preferate.

Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi sunt orașele către care încep zborurile cu un program convenabil pentru toată lumea.

Frecvența zborurilor și prețurile pentru toate destinațiile operate de către  FLYONE le puteți afla la managerii ticketing al oficului nostru.

Pentru sezonul estival, Fly One a pregătit diverse oferte, iar cei care achiziționează bilete pentru zboruri vor primi cele mai bune prețuri la bilete.

Pentru a va ușura planificarea, frecvența fiecărei călătorii va fi:

∙ În fiecare zi - Tbilisi

∙ Luni, Marți, Miercuri, Vineri, Sâmbătă, Duminică - Londra

∙ Luni, Marți, Miercuri, Vineri - Istanbul

∙ Marți, Joi, Vineri, Duminică - Dublin

∙ Luni, Miercuri, Vineri - Paris

∙ Luni, Miercuri, Sâmbătă - Dusseldorf, Parma

∙ Luni, vineri - Frankfurt, Milano

∙ Marți, Joi, Duminică - Tel Aviv, Verona

∙ Marți, Vineri - Roma

∙ Marți, sâmbătă - Valencia

∙ Miercuri, sâmbătă - Amsterdam, Nisa, Lisabona

∙ Joi, Duminică - Bruxelles, Barcelona, ​​​​Berlin

O planificare timpurie vă poate economisi mulți bani.

Sună acum și află toate informațiile de care ai nevoie.

 

DESPRE FLYONE

FLYONE a fost lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, a reușit să devină în scurt timp unul dintre liderii de pe piața aviației din Republica Moldova. Cel mai recent, FLYONE și-a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. Tot în 2022, compania a devenit membră a Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA).

În 2018, 2019 și 2020, FLYONE a fost clasată în TOP 10 „Cea mai punctuală companie” în categoria EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) de mai multe ori în fiecare lună în 2018, 2019 și 2020.

Vă reamintim că FLYONE operează zboruri către 25 de destinații, 20 de zboruri regulate și 5 zboruri charter: Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Antalya, Heraklion, Sharm El Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu o schimbare în Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri către: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Soci, Istanbul, Paris.