Marea Britanie anunță noi reguli la intrarea în țară

Stimaţi pasageri,

Vă informăm despre noile reguli de intrare în Marea Britanie, care au intrat în vigoare la 15 februarie 2021.

Pentru a călători în Marea Britanie pasagerii trebuie să indeplinească următoarele condiții:

  1. A prezenta un rezultat negativ al testului înainte de zbor (care trebuie să fie făcut în termen de 3 zile înainte de zbor) în engleză.
  2. Rezervarea din timp retestarii la sosirea în Marea Britanie în zilele 2 și 8. Confirmarea rezervării cu privire la testare trebuie indicată în Passenger Locator Form.
  3. Completarea on-line a formularului Passenger Locator Form (începînd cu 48 de ore înainte de data zborului sau în ziua zborului cel tîrziu). După completarea formularului veți primi o confirmare pe e-mail cu un QR code pe care va trebui să o prezentați la check-in/boarding, și la sosire în Londra. Confirmarea poate fi prezentată prin o copie printată sau în telefonul dvs.
  4. Pasagerii care au fost / au traversat în ultimele 10 zile dintr-o țară care este o zonă roșie pentru Marea Britanie trebuie să se autoizoleze la hotel, care este rezervat individual în detrimentul pasagerilor. Confirmarea rezervării trebuie să fie indicată în Passenger Locator Form.
  • Lista zonelor roșii puteţi găsi aici
  • Rezervările la hotel se pot face aici.
  1. La sosire, pasagerul trebuie să se autoizoleze timp de 10 zile.
  2. Nerespectarea regulilor menționate mai sus este considerată o infracțiune care presupune amenda în mărimea de la 10.000 £ sau închisoare.

Vă rugăm să vizitați www.gov.uk/uk-border-control pentru recomandări detaliate de sănătate publică și cerințe pentru întrarea în Marea Britanie.

Informații oficiale privind reglementările de întrare în Marea Britanie pot fi găsite aici.

Suntem bucuroși să vă ajutăm, sugerăm și să vă rezervăm bilete de avion pentru orice destinație disponibilă.
 
Sună un expert:
022 226633
068 226633