O destinație nouă din Chișinău cu Air Serbia

Începând cu iunie 2020 compania aeriană Air Serbia lansează zbor direct Chișinău - Belgrad. 

Zborurile au fost planificate cu atenție și oferă turiștilor și oamenilor de afaceri din Republica Moldova conexiuni accesibile la Belgrad, de unde puteți călători spre destinații cheie balcanice în sudul Europei, unde există o rețea de rute foarte extinsă. 

Serbia este o destinație perfectă pentru o vacanță mai puțin obișnuită. Ea te va întâmpina cu multe locuri impresionante în care vei putea savura cele mai delicioase bucate locale împreună cu băuturi aromate. Belgradul este una din cele mai verzi capitale din Europa.

În primul rând, Belgradul e un oraș cu personalitate. Centrii săi de greutate și interes sunt clar definiți și toate drumurile te duc natural către unul dintre ei. Orașul e construit pe colinele ce străjuiesc Dunărea și Sava și totul pare a curge. Urci, cobori, urci, cobori. E un oraș cu sens.

În al doilea rând, clădirile sunt foarte bine conservate. Vorbim aici de clădiri vechi, cu o valoare artitectonică remarcabilă. Sunt sute, mii de clădiri superbe care, împreună, alcătuiesc Centrul Vechi, inima civică a Belgradului. Orașul are o zonă exclusiv pietonală – Bulevardul Prințul Mihail – lungă de câțiva kilometri, care adună toată suflarea Belgradului. Aici se discută, se bea cafea, se fac cumpărături sau se iese la plimbare. La ora apusului, mii de oameni străbat bulevardul către parcul de lângă vechea cetate. E un ritual al belgrădenilor să privească soarele stingându-se în apele Dunării. Se spune că Belgrad are unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din lume!

Pentru cei care vor mai mult cultură, Belgradul are multe de oferit. Numai pentru muzee îți trebuie câteva weekend-uri la rând.

Mergeți neapărat la Muzeul Nicola Tesla, un inventator de geniu despre care se spune că “a inventat secolul XX”.

Restaurantele sunt curate și cochete. Mâncarea sârbească este excelentă, ingredientul de bază este carnea. Există și restaurante internaționale unde puteți mânca lucrurile cu care sunteți obișnuiți.

Sună acum la casele de bilete tel. 022 800 100 

Sau procură biletul Chisinau - Belgrad online pe www.amadeustravel.md