Orarul curselor operate în perioada 22 - 31 mai 2020

Compania aeriană Air Moldova va efectua în perioada 22 - 31 mai 2020, zboruri de tip charter din Republica Moldova spre mai multe destinații. Zborurile vor fi operate conform următorului orar (este indicată ora locală): 

Moscova - Chișinău  22 mai și 26 mai

  • Decolare 14:00, aterizare 15:50

Chișinău - Dublin - Chișinău  23 mai și 29 mai

  • Chișinău - Dublin / decolare 11:00, aterizare 12:40
  • Dublin - Chișinău / decolare 13:40, aterizare 19:00

Chișinău - Londra - Chișinău → 24 mai și 31 mai

  • Chișinău - Londra / decolare 13:00, aterizare 14:10
  • Londra - Chișinău / decolare 15:30, aterizare 20:30

Sankt Petersburg - Chișinău → 27 mai

  • Decolare 14:20, aterizare 16:30

Tel Aviv - Chișinău → 28 mai

  • Decolare 10:10, aterizare 12:55

ATENȚIE! În scopul prevenirii riscurilor de răspândire a virusului sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecție la toate zborurile operate de companie. Toți pasagerii la cursele operate de compania Air Moldova în această perioadă sunt rugați să poarte în mod obligatoriu măști și mănuși de unică folosință.

Pentru zborurile spre Republica Moldova:

La cursele spre Republica Moldova vor fi acceptați doar pasagerii cetățeni ai RM, membrii de familie ai cetățenilor RM; persoane care posedă o viză de lungă ședere, un permis de ședere sau un document echivalent permisului de ședere eliberat de autorități; persoane care se deplasează în interes professional dovedit prin viză, permis de ședere sau un alt document echivalent; membri ai misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, ai organizațiilor/misiunilor internaționale, precum și membrii familiilor acestora sau personal care poate asigura ajutor umanitar.

Pentru zborurile din Republica Moldova:

La aceste curse vor fi acceptați doar cetățenii, deținătorii vizelor de reședință și a permiselor de ședere a țării spre care intenționează să călătorească. Vă rugăm să verificați cu autoritățile statului în care intenționați să călătoriți sau să tranzitați, despre toate restricțiile de călătorie sau de intrare pentru străini impuse curent.

În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor curente impuse de țara de destinație, compania aeriană își rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la zbor și Amadeus Travel nu va rambursa banii.

Biletele pot fi procurate online pe www.AmadeusTravel.md

Tel. / Viber / WhatsApp: 068 226622

E-mail: lcc@amadeustravel.md