BILETE DE AVION
la cursele airBalticAir Baltic este transportatorul național al Letoniei. Compania aeriană operarează zboruri charter și regulate în Letonia și în străinătate. Oferă zboruri regulate către 70 de destinații populare din întreaga lume. Cele mai populare destinații sunt Germania, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Suedia, Italia, Franța, Belgia și Serbia. Compania aeriană operează zboruri și în țările CSI, Israel, Egipt, Turcia, Emiratele Arabe Unite și Iordania.

Prețuri promoționale pentru bilete de avion

de la 205 € (dus-întors)
de la 215 € (dus-întors)
de la 220 € (dus-întors)
de la 210 € (dus-întors)

de la 225 € (dus-întors)
de la 215 € (dus-întors)
de la 230 € (dus-întors)
de la 195 € (dus-întors)
Companie aeriană de top in tările baltice
Compania aeriană letonă AirBaltic a fost fondată în 1995. De-a lungul celor 28 de ani de existență, AirBaltic a realizat o serie de reusite semnificative, pe care compania aeriană le demonstrează cu mândrie publicului larg. Compania aeriană a avut o creștere economică enormă în țările baltice, precum și la nivel internațional, deservind peste 70 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și CSI și a fost primul operator ce are în dotare aeronave moderne Airbus A220-300. Compania aeriană se considerată a fi compania cu cea mai tânără flotă din Europa. Skytrax a premiat AirBaltic drept cea mai bună companie aeriană din regiune timp de doi ani lconsecutiv. În plus, în 2022, Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA) a premiat AirBaltic pentru diversitate și incluziune. În 2023, compania aeriană a primit premiu APEX (Passenger Choice Award) pentru cel mai bun serviciu de cabină din Europa.

Informații privind bagajul
În funcție de tariful ales, puteți transporta o cantitate diferită de bagaj, la bordul unei aeronave Air Baltic.
Clasa econom permite un bagaj de mână, iar în clasa business - 2. În plus, puteți aduce la bordul aeronavei un laptop sau o geantă de mână, cu condiția că aceasta nu depășește parametrii stabiliți de transportator. Greutatea permisă a unui bagaj de mână - 8 kg. Pentru copiii care nu au un loc separat la bord, bagaj de mână nu se prevede. Tariful "premium" permite să transportați 1 bagaj cu o greutate de până la 20 kg. Tariful "business" permite două bagaje, a căror greutate totală nu va depăși 40 kg.
În cazul în care bagajele unui pasager nu se încadrează în parametrii stabiliți, va fi necesar să achitați suplimentar pentru el taxa de 50 de euro, în timp ce excesul de greutate maxim ar trebui să fie de 32 kg. Dacă un pasager dorește să înregistreze nu doar excesul de bagaj, ci și o piesă suplimentară, se vor percepe două plăți suplimentare pentru acesta în același timp.

Transportarea animalelor domestice
Compania Air Baltic acceptă spre transportare animale domestice atât în cabina aeronavei, cât și în cală.
Pasagerul trebuie să declare agentului de vînzări bilete despre intenţia de a transporta animale în timpul procurării biletului. Pentru transportarea animalelor se percepe o taxa de 60 de euro pentru animal, masa admisibilă a containerului nu trebuie să depăşească 8 kg, iar suma dimensiunilor 115 cm (25 x 40 x 50). În bagajul de cală este admis să fie transportate animalele a căror greutate nu depășește 75 kg. În acest caz, va trebui să plătiți suplimentar 200 de euro pentru greutatea maximă a animalului. Dacă greutatea nu depășește de 32 kg, atunci plata suplimentară va fi egală cu 100 de euro.

Servicii la bord
Mesele pe durata zborului pot fi comandate în avans. Compania aeriană oferă peste 70 de feluri de mâncare pentru toate gusturile. Mesele calde sunt oferite pentru zborurile cu o durată mai mare de 1,5 ore; la alte zboruri sunt oferite doar mese reci.

Clasa Business
Pasagerii din clasa business primesc mâncare și băuturi gratuite. Dacă sunt necesare mese speciale, acestea trebuie comandate cu cel puțin 24 de ore înainte de plecare. Puteți înregistra 2 bagaje cu o greutate totală de până la 40 kg.

Program de loialitate
Pasagerii care folosesc frecvent serviciile companiei aeriene se pot înscrie în programul de fidelitate PINS. Acumulând bonusuri în cadrul acestui program, puteți primi privilegii precum permisiunea unui bagaj gratuit, reduceri și multe alte lucruri.

Zborurile cu compania AirBaltic sunt o soluție excelentă în ceea ce privește economisirea de timp, bani și efort, deoarece fiecare pasager, indiferent de clasă, poate conta la o deservire atentă și de calitate și va garanta un zbor comod si confortabil.
DOAR 3 PAȘI SPRE UN ZBOR FERICIT
1
Alegeți destinația de care sunteți interesat și completați o cerere.
3
Analizăm dinamica prețurilor și vă oferim o soluție.
4
Obțineți bilete la un preț avantajos.

Top orașe

Atena
Barcelona
Bologna
Bruxelles
București
Dubai
Dublin
Ekaterinburg
Florenţa
Frankfurt
Geneva
Istanbul
Kiev
Krasnodar
Larnaca
Lisabona
Londra
Madrid
Milano
Moscova
Nisa
Paris
Roma
Sankt-Petersburg
Tel-Aviv
Veneția
Verona
Viena

Top companii aeriene

Aeroflot
Aegean Airlines
AirBaltic
Air Serbia
Arkia
Fly UIA
HiSky
LOT Polish

Lufthansa

Doriți să obțineți o ofertă pentru bilete de avion
la cele mai bune prețuri?
Introduceți datele și destinația dvs. și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
CONTACTE
Tel: 0 22 226633
Mob: 0 68 226633/ Viber
E-mail: info@amadeustravel.md

str. Puskin 24, Chișinău, Republica Moldova
Made on
Tilda