BILETE DE AVION
pentru zborurile HiSkyCompania aeriană HiSky Airlines ,înființată in anul 2021, operează zboruri regulate și charter din România și Republica Moldova către peste 20 de destinații interne și internaționale. Destinații populare: Barcelona, Bergamo, Bologna, Bordeaux, Bruxelles, București, Veneția, Hamburg, Dublin, Dusseldorf, Londra, Malaga,New York, Paris, Roma, Istanbul, Tel Aviv, Frankfurt.Tel Aviv, Venice
.

Prețuri promoționale pentru bilete de avion

de la 70 €
de la 70 €
de la 70 €
de la 85 €

de la 70 €
de la 80 €
de la 70 €
de la 395 €
HiSky este o companie aeriană moldovenească cu sediul în Chișinău, care deține un certificat suplimentar pentru operarea zborurilor si din România. Principalele hub-uri sunt Aeroportul Internațional Chișinău și Aeroportul Cluj-Napoca. Compania aeriană, începând cu anul 2021, operează zboruri regulate și charter din România și Republica Moldova către peste 20 de destinații interne și internaționale.Compania operează cu o flotă din șapte aeronave din familia Airbus A320.
Biletele la rutele companiei HiSky pot fi achiziționate în agenția noastră. Prețurile sunt accesibile pentru a se potrivi oricărui buget,puteți zbura cu HiSky în clasa "Economy" sau "Premium Economy" dacă doriți să zburați cu un confort suplimentar.

Înregistrare la zbor HiSky
Înregistrarea pentru un zbor se poate face în mai multe moduri, și anume:
- pe site-ul companiei aeriene cu 24 de ore înainte de plecare. Pentru a face acest lucru, va trebui să introduceți numărul biletului și detaliile pașaportului. Este recomandat să imprimați ticketul de îmbarcare, deoarece va fi solicitat la aeroport.
- La un agent de bilete al companiei "Amadeus Travel LCC".
- Chiar la ghișeul de înregistrare de la aeroport.

Politica de prețuri combină principiile low-cost cu o gamă largă de servicii suplimentare. Compania aeriană oferă 5 pachete de servicii: Basic, Classic, Premium, Premium Plus și Business, fiecare dintre ele având propriile beneficii, adaptate nevoilor pasagerului.
Tariful de bază include:
Check-in online gratuit, check-in la aeroport contra cost. Bagaj de mână care cântărește cel mult 8 kg și măsoară 40x30x20 cm. Acest tarif nu permite vre-o modificare/sau rambursare.

Planul premium include:
Înregistrarea online sau la aeroport este gratuită. Bagaj de mână care cântărește cel mult 8 kg și măsoară 40x30x20 cm. O piesă de bagaj de cală cu o greutate de până la 20 kg și măsoară 158 cm. Modificare de dată este permisă contra unei taxe suplimentare.

Tariful Premium Plus include:
Înregistrarea online sau la aeroport este gratuită. Bagaj de mână care cântărește cel mult 8 kg și măsoară 40x30x20 cm. Bagaj de mână mare de până la 10 kg și măsoară 115 cm. O piesă de bagaj de cală cu greutatea până la 20 kg și măsoară 158 cm.

Alegerea unui loc în avion este gratuită. Modificarea datei cu 24 de ore înainte de zbor este gratuită, în ziua plecării se percepe o taxă. Returnări gratuite.
Servicii aditionale
DOAR 3 PAȘI SPRE UN ZBOR FERICIT
1
Alegeți destinația de care sunteți interesat și completați o cerere.
3
Analizăm dinamica prețurilor și vă oferim o soluție.
4
Obțineți bilete la un preț avantajos.

Top orașe

Atena
Barcelona
Bologna
Bruxelles
București
Dubai
Dublin
Ekaterinburg
Florenţa
Frankfurt
Geneva
Istanbul
Kiev
Krasnodar
Larnaca
Lisabona
Londra
Madrid
Milano
Moscova
Nisa
Paris
Roma
Sankt-Petersburg
Tel-Aviv
Veneția
Verona
Viena

Top companii aeriene

Aeroflot
Aegean Airlines
AirBaltic
Air Serbia
Arkia
Fly UIA
HiSky
LOT Polish

Lufthansa

Doriți să obțineți o ofertă pentru bilete de avion
la cele mai bune prețuri?
Introduceți datele și destinația dvs. și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
CONTACTE
Tel: 0 22 226633
Mob: 0 68 226633/ Viber
E-mail: info@amadeustravel.md

str. Puskin 24, Chișinău, Republica Moldova
Made on
Tilda