Tur excursional unic in Armenia

Armenia
De la 590 €

Solicită o vacanța


Introduceti numele
Introduceti numaru de telefon sau email
Introduceti corpul mesajului
Captcha este obligatorie!
441  

De ce noi?

 • Preț bun
 • Clienți mulțumiți
 • Experiență
 • Siguranță

Ai întrebări?

Contactează-ne

022 21 17 16
068 22 66 22

info@amadeustravel.md

4 zile 3 nopți
27 May - 31 Jan
Departure Chișinău
Arrivals Yerevan
Detalii

Descoperă frumusețea și istoria bogată a Armeniei într-un tur excursional!

Armenia este o țară plină de peisaje spectaculoase, cu munți înalți, lacuri cristaline și orașe istorice fascinante. Ararat, muntele sacru, veghează mereu asupra acestei țări pline de tradiții și cultură.

Nu veți găsi doar peisaje impresionante, ci și oameni calzi și primitoare, gata să vă împărtășească poveștile lor și să vă facă să vă simțiți ca acasă.

Și bineînțeles, nu uitați să savurați deliciile bucătăriei armenești, care vă vor cuceri cu arome autentice și gusturi delicioase. 

Perioada: 3 nopti.

 

Detalii tur

Ziua 1. Sosire in Erevan

Transfer aeroprt hotel Erevan. Cazare si noptare  la hotel .

Ziua 2. Tur excursional vizita oraselor Erevan - Etchmiadzin - Zvartnots – Erevan.

Mic dejun la hotel.Întâlnire cu ghidul,plecarea.

Orașul Erevan- v-eți descoperi bijuteriile ascunse ale Erevanului cu un tur pe jos străbătând străzile dinamice ale orașului și bijuteriile ascunse. Pe măsură ce străbateți bulevardele pline de viață, orașul vă dezvăluie istoria sa stratificată, un mozaic de influențe de la civilizațiile antice până la Armenia de astăzi. Să ne începem călătoria în Piața Republicii, unde clădirile impunătoare reflectă măreția arhitecturii Armeniei sovietice. Simțiți pulsul orașului în mijlocul fântânilor ritmice care fac ca acest loc pitoresc să fie mereu aglomerat. De acolo, ne vom îndrepta spre Cascadă, o scară monumentală împodobită cu instalații de artă contemporană, care oferă vederi panoramice ale Muntelui Ararat și ale orașului de jos. Turul nostru pietonal va cuprinde toate curiozitățile majore ale Erevanului.

Sfântul Echmiadzin- principala biserică apostolică armeană. Catedrala din Echmiadzin a fost fondată la începutul secolului al IV-lea și este una dintre cele mai vechi biserici din lume. Potrivit legendei, biserica a fost construită în locul în care apariția lui Iisus Hristos i-a fost văzută în vis lui Grigore Luminătorul. Următoarea oprire este Biserica Sfântul Hripsime, una dintre faimoasele clădiri ecleziastice din orașul Echmiadzin. Acesta este exemplul perfect al bisericilor în formă de cupolă încrucișată din Armenia. Muzeul Comorile din Echmiadzin este situat în secțiunea de sud-est a catedralei. Relicve sfinte unice și artă religioasă sunt acum adăpostite în muzeu. Ultima oprire este Templul Zvartnots, care este rezultatul îndemânării și creativității curajoase a arhitecților armeni din secolul al VII-lea.

Reveniți la Erevan.Inoptare la hotel. Timp liber.

Ziua 3. Templul Garni - Simfonia Pietrelor - Manastirea Geghard - Erevan

(master clas  de prepararea pâinii naționale „Lavash” și degustare)

Mic dejun la hotel Întâlnire cu ghidul,plecarea.

Templul Garni- ridicat în secolul I d.Hr., acest templu păgân servește drept exemplu excepțional de arhitectură de inspirație antică. Dedicat zeului soarelui Mihr, acesta îi captivează pe vizitatori cu maiestuoasa sa colonadă și cu detaliile sale complicate, care reflectă în mod minunat moștenirea culturală a Armeniei. Amplasat într-un peisaj pitoresc,

atrăgându-i cu frumusețea sa de neegalat și semnificația sa istorică. Recunoscut ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, acesta simbolizează bogăția culturală a Armeniei.

Mănăstirea Geghard-o minune medievală, este un complex monastic sculptat ingenios în versantul muntelui. Numele "Geghard", care se traduce prin "suliță" în armeană, poartă un simbolism profund - sulița despre care se crede că l-ar fi rănit pe Iisus în timpul răstignirii, salvată ca artefact sacru în Armenia. Acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO cuprinde o serie de biserici, capele și morminte, prezentând nu doar o arhitectură excepțională, ci și o bogată tapiserie istorică. Geghard este renumit nu doar pentru frumusețea sa fizică, ci și pentru semnificația sa spirituală și istorică, invitându-i pe vizitatori să se cufunde într-o călătorie în timp și credință

Simfonia pietrelor- este un fenomen natural unic care se află în defileul Basaltophon din Armenia. Acest loc își primește numele de la coloanele de bazalt care creează sunete muzicale atunci când apa curge peste ele. Coloanele de bazalt, formate prin procese naturale, arată ca o orgă, iar atunci când apa curge pe suprafața lor, aceasta creează sunete unice care amintesc de muzică. De aceea, acest loc a fost numit "Simfonia de piatră". o vizită la "Simfonia de piatră" oferă o ocazie rară de a te cufunda în farmecul acestui spectacol natural deosebit, unde simfonia naturii se desfășoară în tonuri armonioase.

Ziua 4 Plecare.

Check out de la hotel. Transfer aeroport. Plecare.


Inclus în preț
 • Cazare la Hotelul Yerevan Place 4* / 4 zile - 3 nopti /
 • Mic dejun la hotel
 • Transport conform programului
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Excursii conform programului
 • Ghid vorbitor de limba rusă pe parcursul programului
 • Taxe de intrare la locurile de vizitat
 • Zbor tur - retur
 • Asigurarea medicala

Costuri suplimentare
 • Supliment pentru camera single
 • Noapte adiționala la hotel
 • Alte servicii care nu sunt enumerate mai sus

Harta
Imagini
Armenia
De la 590 €

Solicită o vacanța


Introduceti numele
Introduceti numaru de telefon sau email
Introduceti corpul mesajului
Captcha este obligatorie!
441  

De ce noi?

 • Preț bun
 • Clienți mulțumiți
 • Experiență
 • Siguranță

Ai întrebări?

Contactează-ne

022 21 17 16
068 22 66 22

info@amadeustravel.md