Chișinău - New York: HiSky deschide o nouă rută aeriană cu confort și accesibilitate!

Chișinău - New York: HiSky deschide o nouă rută aeriană cu confort și accesibilitate!

Vara anului 2024 promite să fie și mai interesantă pentru călători, deoarece HiSky se pregătește să lanseze o nouă cursă Chișinău (KIV) - New York (JFK) cu escală la București (OTP).

Primul zbor spre America este programat pentru 7 iunie 2024.

Eforturile HiSky au ca scop să ofere confort și comoditate tuturor pasagerilor, din primul moment la bord și până la aterizarea în New York.

Haideți să vedem împreună câteva beneficii cheie care fac din HiSky flights o adevărată bijuterie:

Prețuri Accesibile: Costul unui bilet într-o direcție pentru zborul KIV - OTP - JFK începe de la 375 EUR, iar pentru biletul de retur (JFK – OTP – KIV) de la 358 EUR! Dacă optați pentru un bilet dus-întors (RT), prețul pornește de la suma de 733 EUR.

Conexiune rapidă și convenabilă: Durata conexiunii este de numai 50 de minute până la o oră, asigurând o conexiune eficientă și fără probleme.

Transportul bagajelor fără griji: Bagajele și transportarea lor sunt unul dintre cele mai mari griji ale pasgerului, din acest motiv, HiSky garantează transportul bagajelor dvs. până la destinația finală fără a necesita transferul acestora între zboruri.

Servicii de înaltă calitate la bord: Pasagerii se pot bucura de două mese pe zi și de o varietate de divertisment vizual în timpul zborului. Echipajul va depune toate eforturile pentru a vă face zborul plăcut și confortabil.

Aeronava modernă Airbus A330: Zborul OTP - JFK va fi operat cu o nouă aeronavă Airbus A330 proiectată cu 274 de locuri, dintre care 24 de locuri la clasa Business și 250 de locuri la clasa Economy.

Program de zbor flexibil: Zborul va fi operat de patru ori pe săptămână - luni, miercuri, vineri și sâmbătă, oferindu-vă flexibilitatea de a vă planifica călătoria.

Rezervați-vă acum bileteleși pregătiți-vă pentru o aventură de neuitat la New York.