Cursă nouă de la Tarom: Chișinău - Timișoara

Vechiul Temesvar, acum Timișoara, va fi mai aproape de locuitorii Moldovei datorită noului zbor direct Chișinău → Timișoara.

Din 16 septembrie de la Chișinău va fi posibilă călătoria spre Timișoara cu zboruri directe. Acest lucru se datorează faptului că cooperarea dintre compania aeriană Tarom și Aeroportul Internațional Chișinău continuă să se dezvolte.

Prețul unui bilet într-o direcție începe de la 56 euro, cu toate taxele incluse. Frecvența zborurilor va fi de trei ori pe săptămână: miercuri, vineri și duminică.

Timișoara este cunoscută ca "Orașul florilor", care a fost lăudat pentru spațiile verzi și parcurile sale. Timișoara este un oraș multicultural, multireligios cu cultură și tradiții, care s-au schumbat sub influența diferitelor comunități etnice, în special germană, maghiară și sârbă, precum și bulgară, italiană, greacă, franceză, spaniolă și ucraineană.

TAROM - Compania Română de Transport Aerian are peste 50 de direcții proprii. Compania operează sub controlul Ministerului Transporturilor și este membră a alianței SkyTeam.