Fly UIA se pregătește să reinceapa navigația de vară

Ukraine International Airlines își actualizează programul de zbor pentru vară 2021. Începând cu 28.03.2021, transportatorul planifică recuperarea treptată a rețelei originale de rute și repornirea zborurilor pe distanțe lungi.

Primul pas pentru a restabili Longhaul a fost lansarea zborurilor directe in Delhi în februarie anul acesta. Respectiv compania aeriană speră să își relanseze zborurile existente către America de Nord mai târziu în 2021.

La început ,conform programului de vară-2021a companiei  aeriene zborurile interne  vor fi efectuate pentru urmatoarele destinatii:

Kherson (KHE), Lviv (LWO), Kharkiv (HRK), Odessa (ODS), Dnipro (DNK), Ivano-Frankivsk (IFO), Zaporozhye (OZH).

În cadrul acestui program de zbor, UIA va continua să ofere pasagerilor conectiuni convenabile pentru călătorii  cu confort din/spre Europa si tarile de Est.

În special, prin aeroportul de bază "Borispol", pasagerii UIA vor putea planifica zboruri pentru urmatoarele direcții: 

AMSTERDAM (AMS); LONDRA (LGW); LONDRA (LHR); PARIS (CDG); MILAN (MXP); MUNICH (MUC); PRAGA (PRG); DUBAI (DXB); CAIRO (CAI); BAKU (GYD); ЄREVAN (EVN); ISTANBUL (IST); TEL-AVIV (TLV);

Ukraine International Airlines aplică standarde și proceduri de siguranță în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, Organizației Internaționale de Transport Aerian, Agenției Europene pentru Siguranță Aviatică, Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, precum și Ministerului Sănătății din Ucraina și Serviciul aerian de stat din Ucraina.