Participați la sondajul global „Călătorii în 2020”

Stimați clienți!

Călătoriile planificate din timp și cele spontane au fost amânate sau chiar anulate în ultimile săptămâni. Deși călătoriile în alte țări nu sunt posibile, primele semnale optimiste deja sunt vizibile, iar după Covid-19 va veni momentul în care vom putea călători din nou. Cu toate acestea, recunoaștem că această criză va afecta călătoriile viitoare. Pentru a vă satisface mai bine nevoile, solicităm opinia Dvs.

Vă invităm astăzi să vă participați la sondajul nostru realizat la nivel global „Călătorii în 2020”, dedicat planurilor Dvs. de călătorii pentru acest an.

Sondajul se va desfășura până la data de 10 iunie 2020. Acest sondaj este anonim, iar participarea este confidențială.

Pentru a participa la sondaj, vă rugăm să accesați linkul: https://goo.su/1dpZ

Vă rugăm să ne acordați, prin participarea activă, câteva minute din timpul prețios, astfel încât să putem satisface mai bine nevoile Dvs. de călătorie astăzi, mâine și la fiecare etapă a planificării călătoriilor în viitor. Noi, experții Lufthansa City Center Amadeus Travel, vă suntem alături și garantăm că veți călători în siguranță, ghidați de cunoștințele noastre în găsirea celei mai bune opțiuni pentru nevoile Dvs.

Suntem la dispoziția Dvs. atât la oficiul nostru, de luni până vineri între orele 09:00 - 18:00, cât și online. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Sănătate și ne vedem curând - #wewilltravelagain!