Vacanța de toamnă

Sunt aproape două luni între 1 septembrie și vacanța de toamnă. "E atat de mult de asteptat", cred școlarii, visând să uite de teme pentru acasa, pentru cel puțin o săptămână. "A mai rămas atât de puțin timp", gandesc părinții, planificand să petreacă o vacanță de neuitat cu copiii lor, în luna octombrie. Cu siguranță ştim că octombrie ne întâmpină cu vreme mai rece și înnorată, de aceea visăm la destinații cu vreme caldă şi mare.

Luna octombrie este un anotimp al contrastelor, când coasta de sud încă îşi  răsfăță turiștii cu zile însorite ,numai bune pentru bălăceală în mare şi plajă.

Amatorii de plimbări, pot descoperi un oraş nou, iar avantajul lunii octombrie este faptul că majoritatea  parcurilor de distracție şi a altor atracții turistice sunt încă deschise, nu există cozi în apropierea caselor de bilete. Dacă nu ați decis ce activități urmeaza în călătorie, vremea de afară  va sugera, dacă veți petrece ziua în aer liber sau veți vizita un muzeu, inspirându-va cu cultura altei țări.

Toamna, este consuderat cel mai bun moment al anului pentru a avea grijă de sănătate. Popularitatea turismului balnear crește de în fiecare an. Ce poate fi mai bun decât să vă relaxați și să faceți o baie în apele termale? Forțele naturii vor reface corpul și vă vor îmbunătăți starea de spirit!

Avem pregatite pentru Dumneavoastră multe destinații potrivite pentru vacanța de toamnă. Printre ele veți găsi cu siguranță un tur pe plac!