BILETE DE AVION
la zborurile LufthansaLufthansa este linia aeriană națională a Germaniei, cel mai mare transportator aerian din Europa si al IV-lea în lume, din punctul de vedere al pasagerilor deserviți. Lufthansa este unul dintre fondatorii celei mai mari uniuni aviatice – Star Alliance. Compania Lufthansa operează zboruri în 78 de țări și peste două sute de destinații.

Prețuri promoționale pentru bilete de avion

de la 80 €
de la 205 € (dus-întors)
de la 680 € (dus-întors)
de la 750 € (dus-întors)
Lufthansa este linia aeriană națională a Germaniei, cel mai mare transportator aerian din Europa si al IV-lea în lume, din punctul de vedere al pasagerilor deserviți.

Lufthansa este unul dintre fondatorii celei mai mari uniuni aviatice – Star Alliance. Grupul Lufthansa include: LH Regional, LH Cargo, Germanwings, Austrian Airlines, Swiss Internațional și alte companii deținute parțial de concernul german. Numele companiei datează din 1926, când s-a lansat în Berlin Deutsche Luft Hansa - o companie aeriană germană.

Astăzi hub-ul principal se află la Aeroportul Internațional din Frankfurt. Compania Lufthansa operează zboruri în 78 de țări și peste două sute de destinații. În ceea ce privște traficul de pasageri, Deutsche Lufthansa AG este una dintre cele mai mari companii aeriene din lume.

Întreaga flotă a companiei aeriene este formată din aproximativ 620 de aeronave. Compania are una dintre cele mai moderne și mai mari flote de aeronave, inclusiv cei mai noi reprezentanți ai familiilor "Airbus" și "Boeing".

Este de remarcat faptul că Lufthansa este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai sigure companii aeriene din lume, iar calitatea înaltă a serviciilor a făcut din această companie un model de punctualitate și fiabilitate.

Clase tarifare
Pasagerii care aleg Lufthansa pot rezerva bilete de avion la clasele Întâi, Business, Economy și noua Premium Economy – pe zboruri lungi.
De la Economy Class la Premium Economy, Business Class sau First Class, compania aeriană oferă serviciul perfect pentru orice călătorie.

În clasa întâi, pasagerii stau pe scaune mari, confortabile și moi, care pot fi transformate rapid într-un pat mic. Fiecare scaun este echipat cu o priză de curent și un monitor și există și un compartiment special pentru depozitarea obiectelor personale în timpul transportului.

În secțiunea business class, toate scaunele au funcții de masaj, iar un paravan rabatabil va proteja clientul de privirile indiscrete. În plus, ve-ți avea parte de o selecție largă de feluri de mâncare și o varietate largă de divertisment.

Pe zborurile lungi pasagerii din toate clasele se pot bucura de programe sport live, datorită canalelor Sports 24. Fotbal din Bundesliga și Premier League, Formula 1, Moto GP, golf și turnee de tenis pot fi vizionate la bord.

Internet
Peste 90% din toate aeronavele Lufthansa sunt dotate cu serviciul FlyNet – cel mai performant sistem de broadband la bord.

În Clasa Econom, pentru toate rutele se poate alege o băutură caldă sau rece, plus o gustare sau masă caldă, în funcție de rută. Pasagerii sunt întâmpinați la bord cu o băutură și o sticlă de apă extra.

În clasa Business, pasagerii se pot bucura de o nouă versiune de meniuri, în funcție de durata zborului și destinația aleasă. La Clasa Întâi meniurile sunt pregătite de către chefi celebri, spre deliciul pasagerilor îmbarcați pe curse lungi.
Servicii aditionale
DOAR 3 PAȘI SPRE UN ZBOR FERICIT
1
Alegeți destinația de care sunteți interesat și completați o cerere.
3
Analizăm dinamica prețurilor și vă oferim o soluție.
4
Obțineți bilete la un preț avantajos.

Top orașe

Atena
Barcelona
Bologna
Bruxelles
București
Dubai
Dublin
Ekaterinburg
Florenţa
Frankfurt
Geneva
Istanbul
Kiev
Krasnodar
Larnaca
Lisabona
Londra
Madrid
Milano
Moscova
Nisa
Paris
Roma
Sankt-Petersburg
Tel-Aviv
Veneția
Verona
Viena

Top companii aeriene

Doriți să obțineți o ofertă pentru bilete de avion
la cele mai bune prețuri?
Introduceți datele și destinația dvs. și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
CONTACTE
Tel: 0 22 226633
Mob: 0 68 226633/ Viber
E-mail: info@amadeustravel.md

str. Puskin 24, Chișinău, Republica Moldova
Made on
Tilda